GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΒΟΥΛΕΥΜΑ για Novartis! ΣΑΛΟΣ με τις παραπλανητικές διαρροές...

Έντονες αντιδράσεις προκάλεσε η στρεβλή εικόνα που "διοχετεύτηκε" στην δημοσιότητα, και αφορά τον πραγματικό λόγο της παραπομπής Π...


Έντονες αντιδράσεις προκάλεσε η στρεβλή εικόνα που "διοχετεύτηκε" στην δημοσιότητα, και αφορά τον πραγματικό λόγο της παραπομπής Παπαγγελόπουλου-Τουλουπάκη στο Ειδικό Δικαστήριο. Παρά τις αρχικές διαρροές από δικαστικές πηγές, καμία από τις παραπομπές δεν σχετίζεται με τον πυρήνα της υπόθεσης Novartis.

Όπως αναφέρεται στο βούλευμα, οι δύο παραπέμπονται γιατί δεν διαβιβάστηκε αμέσως στη Βουλή η μηνυτήρια αναφορά, το 2017, κατά του πρώην υπουργού Υγείας Παναγιώτη Κουρουμπλή για μη ανατιμολόγηση φαρμάκων. Οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ Ανδρέας Λοβέρδος, Βασίλης Γκεγκέρογλου και Εύη Χριστοφιλοπούλου που ήγειραν τότε το θέμα, υποστήριζαν πως προέκυψε ζημία του δημοσίου αλλά και ιδιωτών.

Όπως αποδεικνύεται πλέον οι παραπομπές ουδόλως αφορούν στους χειρισμούς τους όσον αφορά στα πολιτικά πρόσωπα που εμπλέκονται για το σκάνδαλο Novartis και για τα οποία δέχθηκαν κατηγορίες περί σκευωρίας.

Για πλήρη κατάρρευση του κατηγορητηρίου και του αφηγήματος περί σκευωρίας Novartis, έκαναν λόγο οι συνήγοροι Τουλουπάκη, Παπαγγελόπουλου.

Ανταλλαγή πυρών

Πυρά για τις εξελίξεις, όπως ήταν αναμενόμενο, αντάλλαξαν ΣΥΡΙΖΑ και Γ. Οικονόμου, με την αξιωματική αντιπολίτευση να ζητά την παραίτηση του κυβερνητικού εκπροσώπου χρεώνοντάς του προσπάθεια «συνειδητής παραπληροφόρησης των πολιτών» 

Ο κ. Οικονόμου βρέθηκε εκτεθειμένος καθώς υιοθέτησε τις ψευδείς διαρροές. Συγκεκριμενα, μεταξύ άλλων δήλωσε:
«Είναι απόλυτα αναμενόμενος ο πανικός του ΣΥΡΙΖΑ, αφού τα πράγματα τελικά είναι πολύ χειρότερα από την όποια αρχική εντύπωση. Ο στενότατος συνεργάτης του κ. Τσίπρα -ο άνθρωπος στον οποίο είχε αναθέσει το χαρτοφυλάκιο του Αναπληρωτή Υπουργού Δικαιοσύνης και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, με αρμοδιότητα τα θέματα διαφθοράς- παραπέμπεται στο Ειδικό Δικαστήριο για ωμές και ανοίκειες παρεμβάσεις στη Δικαιοσύνη σε σειρά υποθέσεων, μέρος των οποίων αποτελεί και η υπόθεση Novartis. Για τα υπόλοιπα θα περιμένουμε τη δίκη στην αίθουσα του Ειδικού Δικαστηρίου.
ΥΓ: Άραγε, ο κ. Τσίπρας στηρίζει τον κ. Παπαγγελόπουλο με την ίδια θέρμη που στηρίζει τον επίσης παραπεμφθέντα σε Ειδικό Δικαστήριο κ. Ν. Παππά, ομοίως στενότατο και παλαιότατο συνεργάτη του;».

ΣΥΡΙΖΑ: «Εθνικός ψεύτης»
Ο ΣΥΡΙΖΑ από την πλευρά του κάνει λόγο για «κόλαφο» στην κυβέρνηση Μητσοτάκη «Για αρχή να ξεκινήσει με την απομάκρυνση σήμερα κιόλας του εθνικού ψεύτη Οικονόμου. Και στη συνέχεια να πάρουν σειρά και οι υπόλοιποι» αναφέρει σε ανακοίνωσή του.
Όπως σημειώνεται:
«Ενώ σύμφωνα με το βούλευμα του Δικαστικού Συμβουλίου, η παραπομπή έγινε για δευτερεύοντες λόγους, άσχετους με την υπόθεση Novartis, από χθες το βράδυ έγινε μια συστηματική προσπάθεια να παρουσιαστεί από τα ΜΜΕ το αντίθετο.
Προφανώς, για να μην μάθουν ποτέ οι πολίτες ότι στην ουσία κατέρρευσε με πάταγο η προσπάθεια να βαφτιστεί το σκάνδαλο ως δήθεν σκευωρία. Όλα δείχνουν ότι βρισκόμαστε μπροστά σε μια άνευ προηγουμένου παρακρατική λειτουργία. Ονόματα εμπλεκόμενων εξαφανίζονται δια μαγείας από έγγραφα, δικαστικές αποφάσεις διαστρεβλώνονται από δικαστικές πηγές, δημοσιογράφοι καταγγέλλουν οργανωμένο σχέδιο παραπληροφόρησής τους.
Τα όργανα άσκησης του πειθαρχικού ελέγχου των δικαστών και ο υπουργός Δικαιοσύνης κ. Τσιάρας, οφείλουν να ζητήσουν άμεσα έλεγχο, προκειμένου να αποκαλυφθούν εκείνοι που συνειδητά ήθελαν να παραπλανήσουν την κοινή γνώμη».

1 σχόλιο

  1. Ε! τι να κανουμε,ειναι και κατι δικαστες που δεν συνταξιοδοτουνται και ασχολουνται με το δικαιο.ΕΡΩΤΗΣΗ:Ξερει κανεις πού θα βολεψουν αυτο το παναθλιο υποκειμενο τον προεδρο του ΣτΕοπως και τις αλλες κυρατσες;Να ξερουμε πού θα τον βρει ο κλητηρας,γιατι αυτος δεν θα τη γλυτωσει οπως η μια με τη γατα και τον γκομενο και η αλλη με τον kinky μαστορα.Ξεφτιλες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση