GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Αγγελάκας αποθεώνει τον ΛΕΞ: «Κάτι κινείται στην χώρα, ίσως να μην είμαστε τελικά κοιμισμένοι!»

Ο Γιάννης Αγγελάκας δήλωσε ενθουσιασμένος για τη συναυλία του ΛΕΞ στην Νέα Σμύρνη.  Ο ερμηνευτής αναγνώρισε την αξία του ράπερ και δεν έκρυψ...


Ο Γιάννης Αγγελάκας δήλωσε ενθουσιασμένος για τη συναυλία του ΛΕΞ στην Νέα Σμύρνη. 

Ο ερμηνευτής αναγνώρισε την αξία του ράπερ και δεν έκρυψε τα συναισθήματά του. «Ειλικρινά, συγκινήθηκα. Συγκινήθηκα με αυτό το παιδί που είδα στη σκηνή να τραγουδάει αυτά που τραγουδάει. Συγκινήθηκα με όλον αυτόν τον κόσμο», είπε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Αγγελάκας σε συνέντευξη που έδωσε στο olafaq.gr.

Στη συνέχεια μάλιστα, βρήκε και κάποια κοινά στοιχεία από την εποχή που μεσουρανούσαν οι Τρύπες στην ελληνική ροκ σκηνή. «Θα στο πω όπως ακριβώς μου ήρθε εκείνη την στιγμή. Θυμήθηκα εμάς [σ.σ: εννοεί τις «Τρύπες»] και τι γινόταν στις συναυλίες μας τότε, στα τέλη της δεκαετίας του ’80. Γιατί, μην νομίζεις, όσο λίγο ακούγεται ο ΛΕΞ σήμερα, άλλο τόσο λίγο ακουγόμασταν και εμείς τότε. Και το έχτισε όλο αυτό από μόνος του. Υπογειακά και ωραία», συμπλήρωσε.

«Χάθηκα, βλέποντας τις εικόνες αυτές, αλλά χάθηκα με ωραίο τρόπο. Άνοιξε η καρδιά μου ρε συ βλέποντας όλον αυτόν τον κόσμο συγκεντρωμένο εκεί γι’ αυτό το παιδί», για να καταλήξει με νόημα: «δεν ξέρω, μπορεί να κάνω και λάθος, αλλά τελικά ίσως κάτι κινείται, κάτι γίνεται ξανά ρε αδελφέ σε αυτή την χώρα. Ίσως να μην είμαστε τελικά τόσο κοιμισμένοι».


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση