GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΚΡΙΣΗ ΣΤΗΝ ΒΡΕΤΑΝΙΑ! Παραιτήθηκαν δυο κορυφαίοι υπουργοί...

Ο παραιτηθείς υπουργός Υγείας της Βρετανίας τόνισε προς τον Μπόρις Τζόνσον ότι «δεν μπορεί πλέον, με καλή συνείδηση, να συνεχίσει να υπηρετε...


Ο παραιτηθείς υπουργός Υγείας της Βρετανίας τόνισε προς τον Μπόρις Τζόνσον ότι «δεν μπορεί πλέον, με καλή συνείδηση, να συνεχίσει να υπηρετεί σε αυτή την κυβέρνηση».

Την παραίτησή του υπέβαλε την Τρίτη ο Βρετανός υπουργός Υγείας, Σάτζιντ Τζάβιντ, όπως έγινε γνωστό από την βρετανική κυβέρνηση με ανακοίνωση.

Ο παραιτηθείς υπουργός Υγείας τόνισε προς τον Μπόρις Τζόνσον ότι «δεν μπορεί πλέον, με καλή συνείδηση, να συνεχίσει να υπηρετεί σε αυτή την κυβέρνηση», λέγοντας ότι το Ηνωμένο Βασίλειο χρειάζεται «ισχυρό και με αρχές Συντηρητικό κόμμα».

Λίγη ώρα μετά, την παραίτησή του από την κυβέρνηση ανακοίνωσε μέσω του Twitter ο Βρετανός υπουργός Οικονομικών, Ρίσι Σουνάκ, τονίζοντας ότι η κυβέρνηση πρέπει να διοικείται «σωστά, με επάρκεια και σοβαρότητα».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση