GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΣΟΚ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ! Άνδρας υπέστη ακρωτηριασμό γεννητικών οργάνων με αλυσοπρίονο...

Ο άτυχος άνδρας στην Κρήτη πραγματοποιούσε εργασίες με αλυσοπρίονο, όταν και τραυματίστηκε σοβαρά.  Σοβαρό και τρομακτικό ατύχημα συνέβη στη...


Ο άτυχος άνδρας στην Κρήτη πραγματοποιούσε εργασίες με αλυσοπρίονο, όταν και τραυματίστηκε σοβαρά. 

Σοβαρό και τρομακτικό ατύχημα συνέβη στην Κρήτη όταν άνδρας με αλυσοπρίονο τραυματίστηκε σοβαρά ακρωτηριάζοντας τα γεννητικά του όργανα.

Ο άνδρας, περίπου 30 ετών, πραγματοποιούσε εργασίες με το αλυσοπρίονο όταν υπέστη τον τραυματισμό. Ο τραυματίας έχει μεταφερθεί στο ΠΑΓΝΗ.

Δίνουν μάχη να τον βοηθήσουν οι γιατροί
Σύμφωνα με το creta24.gr υπέστη ακρωτηριασμό γεννητικών οργάνων και όλη η ομάδα των Ουρολόγων του Νοσοκομείου καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου να διαφύγει τον κίνδυνο για τη ζωή του, αλλά και να αποκαταστήσουν τις βλάβες που προκλήθηκαν από τον σοβαρό τραυματισμό του από το αλυσοπρίονο.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως αυτή την ώρα γίνεται προσπάθεια έτσι ώστε να στηθεί αερογέφυρα ζωής και ο τραυματίας να μεταφερθεί σε εξειδικευμένο νοσοκομείο των Αθηνών.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση