GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΣΚΛΗΡΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ! Η ΔΑΠ Νομικής κατά του νομοσχεδίου για τα ΑΕΙ...

Την «έντονη δυσαρέσκειά της» για τη ρύθμιση που προωθεί το υπουργείο Παιδείας στο νομοσχέδιο για τα ΑΕΙ αναφορικά με τις φοιτητικές εκλογές ...


Την «έντονη δυσαρέσκειά της» για τη ρύθμιση που προωθεί το υπουργείο Παιδείας στο νομοσχέδιο για τα ΑΕΙ αναφορικά με τις φοιτητικές εκλογές και την διαδικασία ανάδειξης εκπροσώπων των φοιτητών εκφράζει η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Νομικής με ανακοίνωσή της. 

Σχετικά με το ενιαίο ψηφοδέλτιο, αναφέρει πως αποτελεί «ένα μέτρο βαθιά αναχρονιστικό».

Μεταξύ άλλων, η φοιτητική παράταξη επισημαίνει ότι «τα Πανεπιστήμια δεν πρέπει να είναι χώρος αποστειρωμένος και απομακρυσμένος από την κοινωνική πραγματικότητα, αλλά πεδίο γνώσης, ανταλλαγής ιδεών, διαλόγου και υγιούς πολιτικοποίησης».

"Μόνοι μας και όλοι τους. Εμείς με τη ΔΑΠ, αυτοί με την 'εξουσία'. Εμείς με τους φοιτητές, αυτοί με τα συμφέροντα. Εμείς στα αμφιθέατρα, αυτοί στα υπουργεία", καταλήγει η ανακοίνωση της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Νομικής.

1 σχόλιο

  1. Προσεξτε τωρα τι γινεται:Βγαινει επιτελους η ΔΑΠ,ως οφειλε και αφου καταλαβε οτι ο Μητσοτακης σιγα σιγα τους ακυρωνει,και συμπορευεται,και σωστα,με την επιστημονικη κοινοτητα,γιατι εκει ανηκει.[Κανονικα και για το ασυλο επρεπε να ξεσηκωθει.Απ'ο,τι θυμαμαι το '82 στη ΦΕΑΠΘδεν υπηρχε αντιθεση]Η διεστραμμενη σκατολινατσα Κεραμεως βαζει τους αγραμματους,αμορφωτους γκαου μπιου της ΟΝΝΕΔ να κραξουν την ΔΑΠ.Τοσο παλιοπουτανο μυαλο κουβαλαει.Υπ'οψη ενας αχρηστος φοιτητης ειναι πολυ πιο αξιος απο το πιο χρησιμο κομματοσκυλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση