GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΟΙ ΤΙΜΕΣ! Φθηνότερες διακοπές στο Ντουμπάι παρά στις Κυκλάδες...

Στα ύψη έχουν εκτοξευτεί φέτος οι διακοπές στα ελληνικά νησιά, κάνοντας απαγορευτική τη κάθε σκέψη για εξόρμηση.  Τη στιγμή που ο πληθωρισμό...


Στα ύψη έχουν εκτοξευτεί φέτος οι διακοπές στα ελληνικά νησιά, κάνοντας απαγορευτική τη κάθε σκέψη για εξόρμηση. 

Τη στιγμή που ο πληθωρισμός της Ελλάδας φτάνει το 12%, το υψηλότερο ποσοστό των τελευταίων 30 χρόνων, οι τιμές που επικρατούν φέτος στα δημοφιλή τουριστικά νησιά έχουν ξεπεράσει κάθε προηγούμενο.

Ειδικά στις Κυκλάδες ξενοδοχεία, μεταφορικά και διαμονή είναι απαγορευτικά, τόσο για οικογενειακές διακοπές όσο και να το τολμήσει κάποιος μόνος του.



Πάνω από 2.000 ευρώ
Το πρωί Παρασκευής στην ΕΡΤ, ο τουριστικός πράκτορας Δημήτρης Οικονόμου, παρουσίασε ενδεικτικές τιμές που το επιβεβαιώνουν.

Μάλιστα, αν συγκρίνει κανείς με το κόστος για ένα ταξίδι στο εξωτερικό, εύκολα μπορεί να καταλάβει οτι ίσως είναι και καλύτερη επιλογή.

Για την Ελλάδα λοιπόν, το κόστος για ένα ζευγάρι για να μείνει 7 νύχτες σε ένα ξενοδοχείο τεσσάρων αστέρων, μαζί με τα ακτοπλοϊκά και το αυτοκίνητό του, είναι το εξής:
Μύκονος: 2.800
Πάρος: 2.500
Τήνος: 2.300
Ρόδος: 2.200
Λέσβος: 2.000
Κρήτη: 1.800

Για το εξωτερικό:
Νέα Υόρκη: 2800
Μπαλί/ Πούκετ: 2600
Ντουμπαϊ: 2400
Παρίσι: 2000
Γύρος Ελβετίας: 1800
Βουδαπέστη: 1700

Ωστόσο, οικονομικότερα πακέτα μπορεί να βρει κάποιος στην Πελοππόνησσο, τη Δυτική Ελλάδα και το Πήλιο όπου το κόστος για μια τετραμελή οικογένεια για 7 ημέρες κυμαίνεται μεταξύ 800 έως 1000 ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση