GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΔΥΟ ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ! ΑΙΜΑΤΗΡΟ περιστατικό με πυροβολισμούς στα Κάτω Πατήσια...

Στη συμβολή των οδών Γεωργίου Νάζου και Κουρτίδου στα Κάτω Πατήσια συνέβη το αιματηρό περιστατικό. Συναγερμός έχει σημάνει στα Κάτω Πατήσια ...


Στη συμβολή των οδών Γεωργίου Νάζου και Κουρτίδου στα Κάτω Πατήσια συνέβη το αιματηρό περιστατικό.

Συναγερμός έχει σημάνει στα Κάτω Πατήσια αφού υπάρχει τραυματίας μετά από πυροβολισμούς. Σύμφωνα με πληροφορίες, δύο οδηγοί διαπληκτίστηκαν στη συμβολή των οδών Γεωργίου Νάζου και Κουρτίδου. Τραυματίας είναι ένας από τους δύο οδηγούς, ενώ ο δράστης διέφυγε με το αυτοκίνητό του.

Άλλος ένας ελαφρά τραυματίας
Ο συνοδηγός του τραυματία οδηγού τραυματίστηκε και εκείνος ελαφρά όταν τον χτύπησε όχημα στην προσπάθεια του να απομακρυνθεί από το σημείο.

Στην περιοχή επικρατεί πανικός, ενώ επί τόπου έχουν σπεύσει αστυνομικές δυνάμεις για να ελέγξουν τι ακριβώς έχει συμβεί, ενώ αναζητούν τον δράστη.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, ο οδηγός που δέχτηκε τον πυροβολισμό είναι σοβαρά τραυματίας. Δείτε φωτογραφία από το σημείο του αιματηρού περιστατικού:
 


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση