GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΦΩΤΙΑ στο Πόρτο Γερμενό! ΠΡΟΣΗΧΘΗ ύποπτος για εμπρησμό αλλά αφέθηκε ελεύθερος...

Στην κατοχή του βρέθηκε μπουκάλι με εύφλεκτο υλικό και το εν λόγω άτομο βρίσκεται σε αστυνομικό τμήμα της περιοχής, όπου ανακρίνεται για εμπ...


Στην κατοχή του βρέθηκε μπουκάλι με εύφλεκτο υλικό και το εν λόγω άτομο βρίσκεται σε αστυνομικό τμήμα της περιοχής, όπου ανακρίνεται για εμπρησμό στο Πόρτο Γερμενό.

Στην προσαγωγή ενός υπόπτου για εμπρησμό προχώρησαν οι Αρχές, σύμφωνα με πληροφορίες του MEGA, αναφορικά με τη μεγάλη φωτιά στο Πόρτο Γερμενό.

Πρόκειται για άτομο που κατάγεται από την βόρεια Ευρώπη και εντοπίστηκε από την αστυνομία, η οποία περιπολούσε στην περιοχή, κοντά στο σημείο όπου ξέσπασε η πυρκαγιά στο Πόρτο Γερμενό.

Αφέθηκε ελεύθερος

Υπήρξαν πληροφορίες ότι στην κατοχή του συγκεκριμένου ατόμου βρέθηκε μπουκάλι με εύφλεκτο υλικό.

Ο ύποπτος μεταφέρθηκε σε αστυνομικό τμήμα της περιοχής, ενώ έχει ενημερωθεί σχετικά και η Πυροσβεστική, αλλά λίγες ώρες αργότερα αφέθηκε ελεύθερος, καθώς δεν προέκυψαν ενοχοποιητικά στοιχεία εις βάρος του.

Μαρτυρίες αναφέρουν ότι η φωτιά που ξέσπασε στο Πόρτο Γερμενό είναι προϊόν εμπρησμού. Στο σημείο που εκδηλώθηκε η φωτιά υπήρχαν κλαδιά που δεν είχαν μαζευτεί και σκουπίδια, ενώ οι ισχυροί άνεμοι συνέβαλαν στην επέκταση της πυρκαγιάς.


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση