GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΕΞΕΛΙΞΗ-ΒΟΜΒΑ! Η Τουρκία ζήτησε να ενταχθεί στις BRICS...

Στα τέλη Ιουνίου έγινε γνωστό ότι το Ιράν και η Αργεντινή αποφάσισαν να γίνουν μέλη των BRICS και η ένωση εξέφρασε την ελπίδα ότι η ένταξή τ...

Στα τέλη Ιουνίου έγινε γνωστό ότι το Ιράν και η Αργεντινή αποφάσισαν να γίνουν μέλη των BRICS και η ένωση εξέφρασε την ελπίδα ότι η ένταξή τους θα γίνει σύντομα μαζί και των νέων χωρών που εκδήλωσαν ενδιαφέρον όπως η Τουρκία, η Σαουδική Αραβία και η Αίγυπτος. 

Η Τουρκία, η Αίγυπτος και η Σαουδική Αραβία ετοιμάζονται να ενταχθούν στην ομάδα χωρών BRICS , αναφέρει η ρωσική ιστοσελίδα Izvestia, επικαλούμενη την πρόεδρο αυτού του διεθνούς φόρουμ, Πουρνίμα Ανάντ (Ερντογάν και Πούτιν στη φωτογραφία αρχείου, επάνω, από Presidential Press Service via AP).

«Ετοιμάζονται να υποβάλουν αίτηση»
«Ολες αυτές οι χώρες έχουν δείξει το ενδιαφέρον τους να ενταχθούν και ετοιμάζονται να υποβάλουν αίτηση για ένταξη. Νομίζω ότι αυτό είναι ένα καλό βήμα, καθώς η επέκταση γίνεται αντιληπτή πάντα θετικά, θα αυξήσει σαφώς την επιρροή των BRICS σε όλο τον κόσμο», δήλωσε η επικεφαλής του φόρουμ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση