GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«ΠΟΥ ...ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ο σύζυγος της Νάνσι Πελόζι!»

Οι Ειδικές Δυνάμεις του Στρατού των ΗΠΑ συνέλαβαν το Σάββατο τον Πολ Πελόζι, τον σύζυγο της Νάνσυ, καθώς έβγαινε από ένα ακριβό κέντρο απεξά...


Οι Ειδικές Δυνάμεις του Στρατού των ΗΠΑ συνέλαβαν το Σάββατο τον Πολ Πελόζι, τον σύζυγο της Νάνσυ, καθώς έβγαινε από ένα ακριβό κέντρο απεξάρτησης από τα ναρκωτικά και το αλκοόλ στο Σαν Ντιέγκο της Καλιφόρνια, δήλωσαν πηγές της JAG

Ο Paul Pelosi, 82 ετών, ήταν φιλοξενούμενος στο Aton Center, μια πολυτελή μονάδα αποκατάστασης που χρεώνει 96.000 $/μήνα (και άνω) για θεραπεία αποκατάστασης, εκδρομές παρακολούθησης φαλαινών, γκουρμέ γεύματα, προσωπικό μασέρ και άλλες ανέσεις. Περιγράφεται ως ένα σπίτι εθελοντικής ανάρρωσης για την ελίτ.

Πηγές είπαν ότι ο Paul Pelosi έκανε check-in στο Aton με το υποτιθέμενο όνομα Louie Lapps, έναν αναγραμματισμό, στις 25 Ιουνίου, ένα μήνα αφότου συνελήφθη -και αφέθηκε ελεύθερος- επειδή προκάλεσε ένα ατύχημα με αυτοκίνητο ενώ ήταν βαριά μεθυσμένος. Καθώς η παραμονή του στο Aton ήταν εθελοντική, ο Paul Pelosi ήταν ελεύθερος να πηγαινοέρχεται όπως ήθελε, αλλά περνούσε τουλάχιστον 16 ώρες/ημέρα στο κέντρο ανάρρωσης, σύμφωνα με έκθεση της JAG.

Τα Λευκα Καπελα φυσικά, έχουν μεγαλύτερα ψάρια για την αποχη τους από τους μεθυσμένους οδηγούς και το ενδιαφέρον τους για τον Paul Pelosi προέρχεται από τους ισχυρισμούς ότι είναι ένας κατά συρροή παιδεραστης που εκμεταλλεύτηκε το καθεστώς Deep State της συζύγου του για να δελεάσει έφηβους έφηβους, αγόρια και κορίτσια σε δωμάτια μοτέλ στην κομητεία του Σαν Φρανσίσκο, συχνά σε αντάλλαγμα για ναρκωτικά ή μετρητά.

Η έρευνα του JAG για τον Πολ Πελόζι ξεκίνησε τον Μάρτιο, όταν, μετά από άγνωστη προέλευση, οι ερευνητές διάβασαν στο Dark Web τη μαρτυρία ενός ατόμου που ισχυρίστηκε ότι ο Πωλ Πελόζι είχε κακοποιήσει επανειλημμένα τη 14χρονη άστεγη ανιψιά του, εθισμένη στη μεθαδονη. Η γραφική ανάρτηση περιέγραφε πώς ο Πελόζι, που δεν μπορούσε να "κανει και πολλα", έδωσε εντολή στο κορίτσι να αγγίξει τον εαυτό της και να εισάγει αντικείμενα στον κόλπο της. Η αφίσα έγραφε: «Αυτό συνέβη πέντε ή έξι φορές, με την Τάρα να μην ξέρει ποιος ήταν. Ήταν απλώς ένας ηλικιωμένος με ναρκωτικά και μετρητά.Μέχρι που μια φορά ήταν τόσο χαμένος που είπε ότι ήταν κάποιος σημαντικός, ο σύζυγος της Nancy Pelosi… Το μάθαμε κατά τη διάρκεια μιας οικογενειακής κουβεντας. Προσπάθησα να πω σε όποιον μπορεί να ακούσει, ειδήσεις, αστυνομία, αλλά κανείς δεν ήθελε να ακούσει τίποτα γι' αυτό. Και το θέμα είναι ότι έχω αποδείξεις».

Αυτή η απόδειξη, λένε τώρα οι αξιωματούχοι της JAG, είναι μια selfie του κοριτσιού και ενός γυμνού, ατημέλητου Paul Pelosi ξαπλωμένοι σε ένα κρεβάτι σε ένα βρώμικο δωμάτιο μοτέλ.

«Μετά από πολλή συζήτηση, η JAG αποφάσισε να διερευνήσει τον ισχυρισμό. Το μόνο που ξέρω είναι ότι οι συνεργάτες μας στη Διοίκηση Κυβερνο-Στρατού των ΗΠΑ το επιβεβαίωσαν, διαπίστωσαν την ταυτότητα της αφίσας και επικοινώνησαν μαζί του. Ήταν πρόθυμος να μιλήσει, αλλά το κορίτσι εξακολουθεί να είναι τρομοκρατημένο. Αφού επιβεβαίωσε την ιστορία της Tara, ο JAG πέρασε μήνες βουτώντας βαθιά στο παρελθόν του Paul και με επιμονη βρήκε άλλα τρία μικρά παιδιά με αξιόπιστες ιστορίες. Το άτομο που κανόνισε αυτές τις συναντήσεις — τον έχουμε και αυτόν και θα καταθέσει. Τα αποδεικτικά στοιχεία ήταν υπεραρκετά για ένα στρατιωτικό ένταλμα σύλληψης στο όνομά του», είπε η πηγή της JAG.

Οι Ειδικές Δυνάμεις, πρόσθεσε, είχαν αρχικά σχεδιάσει να συλλάβουν τον Πελόζι μετά την προσαγωγή του στο Ανώτατο Δικαστήριο της κομητείας Νάπα στις 3 Αυγούστου. Όμως, η Πελόζι, επικαλούμενη ανησυχίες για τον Covid, έλαβε την άδεια του δικαστηρίου να παραστεί σε μια εικονική δίκη για πλημμέλημα μέσω του ZOOM.

Έτσι, οι Ειδικές Δυνάμεις απέσπασαν το Aton Center και όταν ο Pelosi έφυγε από την εγκατάσταση και άρχισε να περπατά προς τη Mercedes του στο πάρκινγκ, ξεκίνησαν τη δράση και τον άρπαξαν. Όταν του δόθηκε το ένταλμα σύλληψης, ισχυρίστηκε ότι ήταν αθώος και ότι ήταν ολη η κατηγορια ηταν «στημένη».

Η JAG επιμένει ότι τα αποδεικτικά της στοιχεία είναι περιεκτικά και αξιόπιστα, και όχι εκδικητικά αντίποινα για την αδυναμία της μέχρι τώρα να πιάσει τη γυναίκα του.

«Η εξουσία που μας έχει παραχωρηθεί μάς επιτρέπει να προστατεύσουμε τη νεολαία του έθνους μας από θηρευτές παιδιών, ειδικά όταν τα δικαστήρια αρνούνται να διώξουν αυτά τα τρομερά εγκλήματα», είπε η πηγή μας.
ΠΗΓΗ 

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ SINOMOSIOLOGOS (Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατυρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν....)

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση