GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΝΕΟΣ ΚΟΛΑΦΟΣ! Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο στέλνει «Εξεταστική Επιτροπή» στην Αθήνα για τις υποκλοπές...

Τη διοργάνωση αποστολής στην Αθήνα αποφάσισε η Εξεταστική Επιτροπή του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου για τη διερεύνηση του σκανδάλου υποκλοπών με ...

Τη διοργάνωση αποστολής στην Αθήνα αποφάσισε η Εξεταστική Επιτροπή του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου για τη διερεύνηση του σκανδάλου υποκλοπών με τα κατασκοπευτικά λογισμικά Pegasus και Predator.

Η απόφαση, που συνιστά αλλαγή στάσης στο συγκεκριμένο θέμα, ελήφθη το βράδυ της Τρίτης.

Αντίστοιχες αποστολές μελών της Επιτροπής θα πραγματοποιηθούν σε Ουγγαρία και Πολωνία, όπου έχουν αποκαλυφθεί αντίστοιχες παρακολουθήσεις πολιτικών και δημοσιογράφων. Οι ημερομηνίες θα αποσαφηνιστούν τις επόμενες μέρες.

Ακρόαση για την Ελλάδα στις 8 Σεπτεμβρίου
Στην ίδια συνεδρίαση των Συντονιστών της Εξεταστικής Επιτροπής αποφασίστηκε η διοργάνωση, εκτάκτως, ακρόασης για την υπόθεση των παρακολουθήσεων με το λογισμικό Predator στην Ελλάδα.

Στη συγκεκριμένη ακρόαση δεν θα κληθεί ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Νίκος Ανδρουλάκης καθώς θα διοργανωθεί ξεχωριστή ακρόαση για τους ευρωβουλευτές-θύματα υποκλοπών.

1 σχόλιο

  1. Καταλαβατε κα Καιλη,οτι το να υποστηριζετε ενα παλτο,πηγαινοερχεστε στον κουβα;Και αυτο δεν χρειαζετε ευφυια για να το αντιληφθειτε.Και επειδη,δυστυχως,η εξωτερικη εμφανιση συν τω χρονω ,χειροτερευει αισθητικα,μενει μια εμπαθεια στον αρχηγο του κοματος σας και σκανδαλωδης αρωγη σε ρυπαρα υποκειμενα οπως ο Λοβερδος και σε τοξικα αποβλητα οπως ο Μητσοτακης[και ο Βεμπερ καφρος ειναι]Τωρα αν ηδονιζεστε με τον φεουδαρχικο φιλελευθερισμο,την κοινωνικη αλητεια και την κυνικοτητα,το καπελακι του Χασαν και μεταγραφη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση