GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΤΙ ΑΠΟΔΕΙΧΘΗΚΕ! «ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΑ!» λέει ο βουλευτής Ν. Ηγουμενίδης για τον τροχονομικό έλεγχο...

 Δικαιώθηκε, όπως αναφέρει,  ο βουλευτής Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Ηγουμενίδης, που τις τελευταίας μέρες βρέθηκε στο επίκεντρο της επικαιρ...

 Δικαιώθηκε, όπως αναφέρει,  ο βουλευτής Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Ηγουμενίδης, που τις τελευταίας μέρες βρέθηκε στο επίκεντρο της επικαιρότητας για το περιστατικό κλήσης από την τροχαία για παράβαση προς τον βουλευτή και τις μετέπειτα «δήθεν» απειλές εναντίον των αστυνομικών.

Αρχικά η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Χανίων, ισχυρίστηκε σε ανακοίνωσή της που υπέγραφε ο Πρόεδρος της Ένωσης, ο κ. Ξανθουδάκης πως ο βουλευτής είχε προσβλητική συμπεριφορά κατά των αστυνομικών. Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ -ΠΣ, με ανάρτησή του σημειώνει πως αποκαλύφθηκε «η πολιτική σκοπιμότητα της συκοφαντικής ανακοίνωσης της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Χανίων, την οποία υπογράφει, ως Πρόεδρος της Ένωσης, ο κ. Ξανθουδάκης».

Επίσης στην ανάρτηση του ξεκαθαρίζει τι ακριβώς συνέβη επισημαίνοντας το ρόλο που έπαιξε στη διαστρέβλωση του περιστατικού του Πρόεδρος της Ένωσης, ο κ. Ξανθουδάκης καθώς ο ίδιος με δήλωσή του είπε «πως δεν του τηλεφώνησε ο βουλευτής».



Πιο συγκεκριμένα ο βουλευτής Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ γράφει στο facebook:
 «Δικαίωση! Αποκαλύπτεται η πολιτική σκοπιμότητα της συκοφαντικής ανακοίνωσης της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Χανίων, την οποία υπογράφει, ως Πρόεδρος της Ένωσης, ο κ. Ξανθουδάκης.
Στον κόσμο είναι γνωστό το ήθος μου, κι αυτό φάνηκε από το τεράστιο κύμα συμπαράστασης των τελευταίων ημερών. Σας ευχαριστώ πολύ όλους!».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση