GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Δεν μπόρεσαν να σπάσουν αυτόν τον λαό... Γιατί, απλούστατα, είναι ΡΩΣΟΙ!"

Της Ιωάννας Υψηλάντη "Θα ξαναγυρίσουμε και η γη θα τρέμει" ήταν τα τελευταία λόγια του υπουργού προπαγάνδας των...

Της Ιωάννας Υψηλάντη
"Θα ξαναγυρίσουμε και η γη θα τρέμει" ήταν τα τελευταία λόγια του υπουργού προπαγάνδας των...

ναζί Γιόζεφ Γκέμπελς.
Και όπως όλα δείχνουν,  επιστρέφουν.
Σε μια χρεωκοπημένη Δύση, σε μια δυτική κοινωνία ανθρώπων, που φρόντισαν ν΄ αποτρελλάνουν και να αποπροσανατολίσουν με διχαστικά συνθήματα, με ολοκληρωτικές "πατριωτικές" κοσμοθεωρίες, με αδύναμα και ανήμπορα κόμματα - απαθείς παρατηρητές του μέλλοντος, με κοινωνικούς και οικονομικούς αποκλεισμούς, με καταστροφή πολιτισμών και ιδεών.
Ζούμε την πτώση της Ρωμαϊκής αυτοκρατορίας, στην τωρινή της εκδοχή και αν δεν αντιδράσουμε θα ξαναβιώσουμε χιτλερικές εποχές.
Στην θέση των Εβραίων, η Δύση έχει βάλει, σήμερα, τους Ρώσους, που δεν μπόρεσε να εξοντώσει με τον Β΄ ΠΠ, που χρηματοδότησε, ειδικά γι΄αυτόν τον σκοπό, ενώ παράλληλα εποφθαλμιούσε τον αμύθητο πλούτο της χώρας τους.
Αυτόν τον πλούτο δεν μπόρεσε να τον αποκτήσει, ούτε με το πραξικόπημα του Γιέλτσιν και την κατάρρευση της ΕΣΣΔ, ούτε  στην "μαύρη 30ετή περίοδο", για τους Ρώσους, που ακολούθησε.
Θέλει να τον αποκτήσει τώρα, οπωσδήποτε.
Και κυρίως, δεν θέλει να χάσει τον τίτλο του ηγεμόνα του κόσμου, ούτε να τον μοιραστεί με κάποιον ανταγωνιστή, που θ΄απαιτεί σεβασμό της κυριαρχίας του και ανεξαρτησία των αποφάσεων του.
Δεν έχει σημασία πόσοι άνθρωποι θα πεθάνουν, από αρρώστιες, πείνα και κρύο, από έλλειψη φαρμάκων και νερού, από βομβαρδισμούς και οικονομικές κυρώσεις, όλα αυτά θα χρησιμοποιηθούν ως όπλο, για την κυριαρχία των ΗΠΑ, πάνω στους ανθρώπους.
Τελευταίο αντίγραφο ναζιστικής πρακτικής, που η Δύση ξεπατήκωσε, από το πλούσιο σε κτηνωδίες, αρχείο των χιτλερικών, είναι τα "πιστοποιητικά νομιμοφροσύνης".
Όχι από κάποιους κομμουνιστές, αλλά από έναν ολόκληρο λαό εκατοντάδων εκατομμυρίων.
Έχουν προετοιμάσει νομική συμφωνία,  που θα ενσωματωθεί στην νομοθεσία για τη μετανάστευση. Αυτός ο κατάλογος περιλαμβάνει τις ΗΠΑ, τον Καναδά, τη Βρετανία, τις χώρες της ΕΕ, την Ιαπωνία και την Αυστραλία.
Η αρχή της εφαρμογής της συμφωνίας σχεδιάζεται για τον Μάρτιο του 2023.
Σύμφωνα με την παρούσα Συμφωνία, για να εκδοθεί βίζα, στις χώρες αυτές θα γίνεται μόνο εφόσον:
Ο παραλήπτης της βίζας θα υποχρεωθεί να καταγράφεται σ΄ ένα βίντεο, γυρισμένο στις πρεσβείες αυτών των χωρών, με το οποίο θα καταδικάζει την Ρωσική Ειδική Επιχείρηση και θα αναγνωρίζει, ως "παράνομη, την υπάρχουσα Ρωσική ηγεσία"!!!
Το βίντεο θα είναι και στα ρωσικά και στα αγγλικά, ενώ θα υπάρχει προεπιλεγμένο κείμενο καταδίκης, από μια λίστα έτοιμων επιλογών.
Οι κανόνες θα ισχύουν για όλους τους Ρώσους πολίτες,
Έτσι, θα επιβραβεύεται η προδοσία και η συνεργασία με τον εχθρό, αφού έχει εξαντληθεί κάθε μέσο, για μια εσωτερική "επανάσταση" του Ρωσικού λαού, κατά της ηγεσίας, που επέλεξε.
Ούτε το κάψιμο της Ρωσικής λογοτεχνίας, ούτε η απαγόρευση της Ρωσικής γλώσσας, ούτε οι κυρώσεις, ούτε οι αποκλεισμοί, από τις αθλητικές διοργανώσεις, ούτε η καταστροφή των μνημείων και των αγαλμάτων του Β΄ ΠΠ, ούτε το ξαναγράψιμο της Ιστορίας, δεν μπόρεσαν να σπάσουν αυτόν τον λαό!
Γιατί, απλούστατα, είναι ΡΩΣΟΙ!!!

Όπως λέει και ο "Σαμάν",
"Είμαι Ρώσος και πάω μέχρι τέλους.
Το αίμα μου προέρχεται απ΄τον πατέρα μου
Είμαι Ρώσος και είμαι τυχερός
Είμαι Ρώσος, για την κακία όλου του κόσμου..."

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση