GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο ΑΛΒΑΝΟΣ ΡΑΜΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ! «Νομιμοποίησε» το ψευδοκράτος με τον Ερντογάν και τον Τατάρ...

Ο Ράμα συμμετείχε με τον Ερντογάν στις «επίσημες» συναντήσεις στις οποίες παρευρισκόταν ο τουρκοκύπριος ηγέτης Ερσίν Τατάρ και πραγματοποιήθ...


Ο Ράμα συμμετείχε με τον Ερντογάν στις «επίσημες» συναντήσεις στις οποίες παρευρισκόταν ο τουρκοκύπριος ηγέτης Ερσίν Τατάρ και πραγματοποιήθηκαν σε μια προσπάθεια της Αγκυρας να «νομιμοποιήσει» το ψευδοκράτος.

Η Τουρκία θα βρίσκεται στο πλευρό της Αλβανίας ακόμη και στην αντιμετώπιση της οικονομικής κρίσης που έχει πλήξει ολόκληρο τον κόσμο, γράφει η αλβανική ιστοσελίδα shqiptarja.com, με αφορμή τη συνάντηση του πρωθυπουργού της Αλβανίας Εντι Ράμα με τον πρόεδρο της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Οι συνέπειες της κρίσης 
Ο Εντι Ράμα ανακοίνωσε χθες ότι είναι έτοιμα συγκεκριμένα έργα, μαζί με την Τουρκία, για να αντιμετωπιστούν οι συνέπειες της κρίσης, προσθέτει η αλβανική ιστοσελίδα.

Ο Ράμα γράφει, σε ανάρτησή του στο Facebook, ότι υπάρχουν δύο έργα για την αντιμετώπιση των δύο μεγαλύτερων προκλήσεων, την ενεργειακή κρίση και την έλλειψη βασικών τροφίμων, που προέκυψαν ως αποτέλεσμα του πολέμου στην Ουκρανία.

Ο αλβανός πρωθυπουργός δημοσίευσε φωτογραφία από τη συνάντηση με τον Ερντογάν, και δίπλα γράφει ότι είναι πάντα μια αδελφική συνάντηση.

«Αδελφική συνάντηση» με Ερντογάν
Από την Τετάρτη, ο Ράμα βρίσκεται στην Τουρκία, όπου συμμετέχει στην τελετή έναρξης των Αγώνων Ισλαμικής Αλληλεγγύης.

«Συνάντηση όπως πάντα αδελφική με τον Πρόεδρο Ερντογάν και συγκεκριμένα έργα για την αντιμετώπιση των δύο μεγάλων προκλήσεων της εποχής, την ενεργειακή εγγύηση και τα βασικά τρόφιμα», γράφει ο Ράμα. Οπως σημειώνει η Shqiptarja «δεν είναι η πρώτη φορά που η Τουρκία στηρίζει την Αλβανία, καθώς ο Τούρκος Πρόεδρος Ερντογάν ήταν δίπλα μας στην αντιμετώπιση των τραγικών συνεπειών του σεισμού του 2019, χρηματοδοτώντας την κατασκευή 522 διαμερισμάτων στο Laç».

Λόγω της οικονομικής κρίσης, η αλβανική κυβέρνηση ενέκρινε προχθές το δεύτερο Πακέτο Κοινωνικής Αντιμετώπισης, ενώ η Τράπεζα της Αλβανίας προειδοποίησε για δύσκολη οικονομική κατάσταση από τον Σεπτέμβριο, καθώς αναμένεται άνοδος ρεκόρ του πληθωρισμού και ως εκ τούτου η αύξηση των τιμών θα συνεχιστεί.

Οσο για την ενεργειακή κρίση, ο Ράμα έχει προειδοποιήσει ότι μπορεί από τον Σεπτέμβριο να μην καλύψουμε τις ανάγκες ηλεκτροδότησης, επομένως έχει ετοιμαστεί σχέδιο εξοικονόμησης, το οποίο προβλέπει ωριαίες διακοπές ρεύματος, καταλήγει το άρθρο της αλβανικής ιστοσελίδας, σύμφωνα με το echedoros-a.gr.

«Νομιμοποίηση» ψευδοκράτους
Ο πρωθυπουργός της Αλβανίας Εντι Ράμα συμμετείχε και στο σόου «νομιμοποίησης» του τουρκοκύπριου ηγέτη Ερσίν Τατάρ σαν επικεφαλής «κράτους» καθώς παρακάθησε μαζί του στα «επίσημα» τραπέζια, στα οποία παρευρισκόταν και ο πρόεδρος της Τουρκίας Ερντογάν, στη διάρκεια των συναντήσεων για τους Αγώνες Ισλαμικής Αλληλεγγύης.

 


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση