GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο ΡΟΛΟΣ ΤΩΝ ΤΣΕΤΣΕΝΩΝ! Μαζική επίθεση εξαπέλυσαν οι Ρώσοι στην Ουκρανία...

Η ρωσική Στρατιά της Χερσώνας εξαπέλυσε επίθεση εκκαθάρισης της περιφέρειας του Ζαπορίζιε, προκειμένου να αποτρέψει τους κινδύνους για το πυ...

Η ρωσική Στρατιά της Χερσώνας εξαπέλυσε επίθεση εκκαθάρισης της περιφέρειας του Ζαπορίζιε, προκειμένου να αποτρέψει τους κινδύνους για το πυρηνικό εργοστάσιο της περιοχής από τους ουκρανικούς βομβαρδισμούς.

Ιρανικά UAV κτύπησαν στοχευμένες θέσεις και κατέστρεψαν δύο αμερικανικά ρυμουλκούμενα οβιδοβόλα M777 των 155 χλστ., 1.500 πυρομαχικά ρουκέτες των 122 χλστ., έξι αυτοκινούμενα πυροβόλα των 152 χλστ. Msta-B, οκτώ πυροβόλα διαφόρων διαμετρημάτων, περίπου 350 βλήματα των 122 χλστ. και επτά μη επανδρωμένα εναέρια οχήματα που εντοπίστηκαν στο έδαφος.

Επίσης κατά την διάρκεια της χθεσινής ημέρας χτυπήθηκαν: τέσσερις θέσεις διοίκησης, συμπεριλαμβανομένης της 58ης μηχανοκίνητης ταξιαρχίας πεζικού στην περιοχή του Artyomovsk, την 54η μηχανοποιημένη ταξιαρχία στην περιοχή του Seversk της Λαϊκής Δημοκρατίας του Ντόνετσκ, το σημείο προσωρινής ανάπτυξης του σχηματισμού εθνικιστών στην περιοχή του χωριού Vyvodovo, στην περιοχή Dnepropetrovsk, καθώς και ανθρώπινο δυναμικό και στρατιωτικό εξοπλισμό των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας σε 182 περιοχές.

Ακόμα δύο αποθήκες ρουκετοβόλων όπλων και πυρομαχικών καταστράφηκαν στις περιοχές Konstantinovka και Artyomovsk της Λαϊκής Δημοκρατίας του Ντόνετσκ. Όλο τον προηγούμενο μήνα δημιουργούσε υποδομές και κέντρα διοικητικής μέριμνας κοντά στον άξονα Σεβέρσκ-Μπάκχμουτ και ταυτοχρόνως μετέφερε δυνάμεις προς την κατεύθυνση της Οδησσού. Η επίθεση κατά του Μπάκχμουτ στο Ντονμπάς ήταν σαρωτική. Όλη τη νύχτα 1000 πυροβόλα και ρουκετοβόλα έβαλλαν επί οκτώ ώρες ακατάπαυστα. Το πρωί ΤΟΜΠ και ΤΟΜΑ μπήκαν στις περιοχές που ήλεγχαν ακόμα οι Ουκρανοί. Ακολούθησαν τα άρματα. Το αποτέλεσμα το βλέπετε στο κάτωθι βίντεο. Οι Ουκρανοί έχουν τραπεί σε φυγή:

Ακόμα και στην Δύση παραδέχονται πως η μεγάλη έφοδος θα γίνει αυτή την εβδομάδα και ότι το ρωσικό Πυροβολικό έχει «μαλακώσει» πολύ τις ουκρανικές γραμμές άμυνας προκαλώντας δυσθεώρητες απώλειες.

Σίγουρα αναμένεται τελική επίθεση στην ανατολική ρωσόφωνη περιφέρεια. Έχουν ήδη καθυστερήσει την κατάληψη του Ντονμπάς, λόγω των επιχειρήσεων στην Χερσώνα και της ανάγκης αντιμετώπισης της επίθεσης εκεί, αλλά πλέον επιστρέφουν στην Ανατολική Ουκρανία και τα ξεκούραστα στρατεύματα των Τσετσένων.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση