GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βομβαρδισμός κέντρου αιχμαλώτων... ένα θηρίο πολύ ανώτερο από τους Γερμανούς Ναζί!

Της Ιωάννας Υψηλάντη Προσπαθώ να φανταστώ πώς η Luftwaffe σηκώνει εννέα ή δύο, ας πούμε, βομβαρδιστικά, για να...

Της Ιωάννας Υψηλάντη
Προσπαθώ να φανταστώ πώς η Luftwaffe σηκώνει εννέα ή δύο, ας πούμε, βομβαρδιστικά, για να... συντρίψει, ας υποθέσουμε, ένα σοβιετικό στρατόπεδο Γερμανών αιχμαλώτων πολέμου, γεμάτο με άνδρες των SS.
Και μετά,  γελώντας κολασμένα, κάνει αυτήν την επιδρομή ιδιοκτησία όλου του κόσμου,  συμπληρώνοντας την με γλαφυρά χρώματα και λεπτομέρειες.
Εκείνο το μέρος των Γερμανών που δεν πίστεψαν ότι οι Μπολσεβίκοι λένε ψέματα, αρνούμενοι την συμμετοχή τους στο έγκλημα, πείτε μου, αν μετά από αυτό, θα συνέχιζαν να πεθαίνουν για τον Φύρερ.
Αυτό το φανταστικό σκηνικό έγινε σημερινή πραγματικότητα, στην Ουκρανία, η ηγεσία της οποίας, οργάνωσε πυραυλική επίθεση, εναντίον των δικών της ανθρώπων, που βρίσκονταν, σε Ρωσικό στρατόπεδο αιχμαλώτων, στην πόλη Γιλένοφκα του Ντανιέτσκ. Νεκροί 50 αιχμάλωτοι, όλοι μέλη του τάγματος Αζόφ, που η Ουκρανική ηγεσία τους χαρακτήριζε "ήρωες πολέμου", όσο τους χρησιμοποιούσε, στα υπόγεια του Αζοφστάλ, εναντίον των Ρώσων.
Το έγκλημα, αποδόθηκε, στους Ρώσους, προκειμένου η Ρωσία να χαρακτηριστεί "κράτος-τρομοκράτης", αλλά δεν έπεισε, ούτε τους  ίδιους τους αιχμαλώτους, ούτε τις οικογένειες τους, ούτε καν την κοινή γνώμη, που τα ΜΜΕ θέλησαν να χειριστούν.
Σκοπός της επίθεσης ήταν να κλείσουν στόματα, που είχαν αρχίσει ν΄ανοίγουν, σχετικά με εγκλήματα πολέμου, που συντελέστηκαν, από το 2014, εναντίον των κατοίκων του Ντονμπάς, κατόπιν διαταγών της ηγεσίας του πιο διεφθαρμένου κράτους της Ευρώπης.  Ακόμη, δίνονταν πληροφορίες, για την εμπλοκή Αμερικανών αξιωματούχων, σε υποθέσεις κρατικής διαφθοράς, εμπορίου ναρκωτικών, βιολογικών εργαστηρίων, τράφικιγκ κλπ.
50 νεκροί Αζοφίτες, 70 τραυματίες, για να στηθεί ακόμα μία προβοκάτσια, εναντίον των Ρώσων, που θα έστρεφε το παγκόσμιο ενδιαφέρον, στον πόλεμο της Ουκρανίας, καθώς είχε αρχίσει να ξεφτίζει.
Ο Δεύτερος Παγκόσμιος Πόλεμος προκάλεσε αμέτρητα, τα πιο ποικίλα και ειδεχθή εγκλήματα πολέμου. Αλλά το σημερινό ουκρανικό κράτος, το οποίο σκόπιμα, καταστρέφει τους δικούς του ανθρώπους σε αιχμαλωσία, κατά δεκάδες, επωμιζόμενο και το κόστος να ξοδέψει έναν σπάνιο πόρο πυραύλων για το αμερικανικό MLRS, δείχνει ότι είναι ένα θηρίο πολύ ανώτερο από τους Γερμανούς εκείνης της εποχής.

Στο βίντεο, ο  ιδρυτής του συντάγματος του Αζόφ, Αντρέι Μπιλέτσκι, "κήρυξε κυνηγητό,  για όλους όσοι εμπλέκονται", στον βομβαρδισμό του κέντρου αιχμαλώτων.


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση