GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΠΟΥ ΜΕΝΕΙ ΚΑΙ ΤΙ ΤΡΩΕΙ! Πολυτελείς διακοπές στην Κάρυστο κάνει ο Μπόρις Τζόνσον...

Εφτασε στην περιοχή οδικώς, οδηγώντας μάλιστα ο ίδιος το όχημα. Στην παραλία Γιαννίτσι του Δήμου Καρύστου στην Εύβοια, βρέθηκε ο Βρετανός απ...


Εφτασε στην περιοχή οδικώς, οδηγώντας μάλιστα ο ίδιος το όχημα.

Στην παραλία Γιαννίτσι του Δήμου Καρύστου στην Εύβοια, βρέθηκε ο Βρετανός απερχόμενος Πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον. Ο Τζόνσον έφαγε στην ταβέρνα του προέδρου της κοινότητας Γιαννιτσίου, Βαγγέλη Βούλγαρη.

 
Όπως αναφέρει ο πρόεδρος της κοινότητας Γιαννιτσίου στο evima.gr, o Τζόνσον είναι ένας απλός άνθρωπος ανάμεσα σε απλούς ανθρωπους. Εφτασε στην περιοχή οδικώς, οδηγώντας μάλιστα ο ίδιος το όχημα. Ήταν ιδιαιτέρως φιλικός με τον κόσμο ενώ παράλληλα απόλαυσε στιγμές ανεμελιάς παίζοντας με τα παιδιά του παραλία.

Τι έφαγε
“Μεγάλη τιμή η επίσκεψη του κ Boris Jonson στη παραλία Γιαννίτσι” σχολίασε. Δοκίμασε παραδοσιακή χορτόπιτα, τηγανόψωμα, κεφτεδάκια και κοντοσούβλι.

 
Ο απερχόμενος πρωθυπουργός της Βρετανίας, εξερευνεί τις ελληνικές γεύσεις και συνεχίζει τις διακοπές του στην Εύβοια, απολαμβάνοντας το ελληνικό καλοκαίρι.

Σε ένα από τα ωραιότερα σπίτια της Καρύστου, στην περιοχή Μεκουνίδα, διαμένει. Ο Μπόρις Τζόνσον μένει σε μία πολυτελή κατοικία στην περιοχή Μεκουνίδα της Καρύστου την οποία διατηρούν Ελληνοβρετανοί φίλοι του.

Πολυτελείς διακοπές στην Κάρυστο
Φημολογείται μάλιστα πως το ζεύγος έχει ξαναβρεθεί στο πανέμορφο προορισμό ωστόσο αυτή τη φορά ήρθε μία ολόκληρη στρατιά από σωματοφύλακες που φυλάνε από γωνιά σε γωνιά την πολυτελή κατοικία.


Υπενθυμίζεται πως ο Μπόρις βρέθηκε στην Κάρυστο, μέσω της Αγίας Μαρίνας κάνοντας μια στάση στην Νέα Μάκρη όπου και ο φωτογραφικός φακός τον συνέλαβε στο σούπερ μάρκετ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση