GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

TO MIΣΟ ΑΙΓΑΙΟ ΚΑΙ Η ΚΡΗΤΗ! Ακόμα ένας προκλητικός χάρτης των Γκρίζων Λύκων...

Τα όνειρα των Γκρίζων Λύκων εμφάνισε πάλι ένα μέλος της υπερεθνικιστικής οργάνωσης, ο καθηγητής Τουργκούτ Τοκ, αναρτώντας στα μέσα κοινωνι...



Τα όνειρα των Γκρίζων Λύκων εμφάνισε πάλι ένα μέλος της υπερεθνικιστικής οργάνωσης, ο καθηγητής Τουργκούτ Τοκ, αναρτώντας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ακόμα έναν προκλητικό χάρτη, που μοιράζει το Αιγαίο στα δύο, δίνοντας στην Τουρκία ακόμα και τμήμα της Κρήτης. 

Ο Τοκ είναι καθηγητής στο πανεπιστήμιο του Παμούκαλε (πόλη στην επαρχία Ντένιζλι) και είναι ταυτόχρονα και πρόεδρος του παραρτήματος των Γκρίζων Λύκων στο Ντένιζλι. Το Ντένιζλι είναι πόλη και πρωτεύουσα της ομώνυμης επαρχίας, στη νοτιοδυτική Τουρκία.

«Ίσως αύριο…»
Στον χάρτη που ανάρτησε στο Twitter, ο Τοκ διακρίνεται πως είναι τουρκικά σχεδόν όλα τα νησιά του Αιγαίου, η Κρήτη και η Κύπρος. Στη λεζάντα γράφει: «Ίσως αύριο, ίσως κοντά στο αύριο…». Γράφει ακόμα ότι «άλλοι χαράσσουν τον χάρτη αυτών που ζητάνε πρώτα άδεια», σε έναν σαφέστατο υπαινιγμό ότι η κυβέρνηση δεν κάνει τη δουλειά της όπως πρέπει γιατί ζητεί άδειες, άρα, όσο ζητεί άδειες άλλοι θα φτιάξουν τον χάρτη που επιθυμεί.

Σύμφωνα με τα tourkikanea.gr, στην ανάρτηση του ο Τοκ προσθέτει: «Ζήτω η ανεξάρτητη Τουρκμενική Δημοκρατία», εννοώντας εδάφη τα οποία η Τουρκία θέλει ν’ αρπάξει από τη Συρία (με μπλε χρώμα στον χάρτη).

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση