GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μολδαβία... το νέο σύμβολο! 50 χρονών, λεσβία και συζεί με μία 26χρονη Ρουμάνα... δάνειο στην Ocean Bank για 4,5 εκατομμύρια δολάρια...

Της Ιωάννας Υψηλάντη Με αίτημα την διάλυση της κυβέρνησης και της υφιστάμενης σύνθεσης του...

Της Ιωάννας Υψηλάντη
Με αίτημα την διάλυση της κυβέρνησης και της υφιστάμενης σύνθεσης του... Νομοθετικού Σώματος, χιλιάδες Μολδαβοί κατέβηκαν, σήμερα, σε διαδήλωση, έξω από το Προεδρικό Μέγαρο, όπου σχεδιάζουν να κατασκηνώσουν.
Η Πρόεδρος της Μολδαβίας είναι η Μάγια Σάντου.
Εδώ και ένα μήνα έχει ξεκινήσει την πλήρη εκκαθάριση της αντιπολίτευσης με πρώτο το κόμμα "Σορ", που αντιτίθεται, στην Ρουμανοποίηση και στην Ρωσοφοβία, προχωρώντας σε φυλακίσεις και διώξεις πολιτικών.
Είναι 50 χρονών, λεσβία και συζεί με μία 26χρονη Ρουμάνα.
Θα κάνει γάμο μαζί της στην Καλιφόρνια το καλοκαίρι του 2023. Ζήτησε ενυπόθηκο δάνειο στην Ocean Bank για 4,5 εκατομμύρια δολάρια, με πρώτη δόση, ύψους ενός εκατομμυρίου δολαρίων, ενώ κέρδισε 750.000 δολ. για 5 διαλέξεις, αυτό το καλοκαίρι, στις Ηνωμένες Πολιτείες.
Μέσω της Μολδαβίας, από τη Ρουμανία, περνούν όλα τα στρατιωτικά φορτία στην Ουκρανία, καθώς και το λαθρεμπόριο τσιγάρων, αλκοόλ, ελίτ αυτοκινήτων και ναρκωτικών, γεγονός που αποφέρει στις κορυφές των δυνάμεων ασφαλείας, πιστών στην Σάντου 500000-700.000 δολ. την ημέρα.
Η Μολδαβία ανταλλάσσει καύσιμα και λιπαντικά με σιτηρά. Τα φορτηγά από την Ουκρανία και τα βυτιοφόρα προς την Ουκρανία  σχηματίζουν ένα ατελείωτο ρεύμα.
Οι ειδικές αστυνομικές δυνάμεις της Μολδαβίας προετοίμασαν 5.000 μαχητές στη Ρουμανία, με εκπαιδευτή από τη Γαλλία.
Τις στολές και τον ειδικό εξοπλισμό, καθώς και τις καινοτομίες, για την διάλυση των συγκεντρώσεων και την προστασία της περιουσίας της εξουσίας, τις προμηθεύει η Τουρκία.


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση