GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΑΠΕΙΛΗΣΕ συμμαθητή του ο (9χρονος) πρίγκιπας Τζορτζ: «Ο μπαμπάς μου θα γίνει βασιλιάς, οπότε καλύτερα να προσέχεις!»

Ο εννιάχρονος πρίγκιπας Τζορτζ γνωρίζοντας ότι ο μπαμπάς του, πρίγκιπας Ουίλιαμ, είναι ως γνωστόν και διάδοχος του βρετανικού θρόνου με αρκε...

Ο εννιάχρονος πρίγκιπας Τζορτζ γνωρίζοντας ότι ο μπαμπάς του, πρίγκιπας Ουίλιαμ, είναι ως γνωστόν και διάδοχος του βρετανικού θρόνου με αρκετό θράσος αποφάσισε κατά τη διάρκεια καβγά στο σχολείο του να προειδοποιήσει τους συμμαθητές του.

Σύμφωνα με τη συγγραφέα Κέιτ Νίκολ ο μεγαλύτερος γιος του πρίγκιπα Γουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον είπε σε συμμαθητή του ότι ο πατέρας του θα γίνει βασιλιάς και ότι θα ήταν «καλύτερα να προσέχει»

Όπως αναφέρει, ο Τζορτζ έχει μάθει ότι επίσης θα γίνει μονάρχης αφού είναι δεύτερος στη λίστα διαδοχής του Ηνωμένου Βασιλείου. Ωστόσο, οι γονείς του προσπαθούν να μην τον «φορτώνουν» με ευθύνες, αν και μεγαλώνουν και τα τρία τους παιδιά με αίσθηση του καθήκοντος.

«Ο Τζορτζ καταλαβαίνει ότι μια μέρα θα γίνει βασιλιάς και ως μικρό αγόρι τσακώνονταν με φίλους στο σχολείο, χρησιμοποιώντας τη φράση «Ο μπαμπάς μου θα γίνει βασιλιάς, οπότε καλύτερα να προσέχεις», εξήγησε.

Ο πρίγκιπας Τζορτζ φέρεται ότι έμαθε ότι θα γίνει βασιλιάς της Αγγλίας περίπου στα έβδομα γενέθλιά του.

Σύμφωνα με το βιβλίο που γράφει η Νίκολ, η Κέιτ Μίντλετον θαυμάζει τις τεχνικές ανατροφής που χρησιμοποιούν ο πρίγκιπας Έντουαρντ και η σύζυγός του, καθώς κατάφεραν να ισορροπήσουν τα παιδιά τους, αν και οι ίδιοι είναι μέλη της βασιλικής οικογένειας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση