GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥΠΟΛΗ! AYTH EINAI η δόκιμη αστυνομικός που (κατηγορείται ότι) ειδοποιούσε για τις εφόδους της ΕΛ.ΑΣ...

Μια δόκιμη αστυνομικός που υπηρετεί σε Αστυνομικό Τμήμα το οποίο εδρεύει κοντά στην Πολυτεχνειούπολη, είναι μεταξύ των συλληφθέντων της αστυ...


Μια δόκιμη αστυνομικός που υπηρετεί σε Αστυνομικό Τμήμα το οποίο εδρεύει κοντά στην Πολυτεχνειούπολη, είναι μεταξύ των συλληφθέντων της αστυνομικής επιχείρησης που πραγματοποιήθηκε το πρωί της Τρίτης στις εγκαταστάσεις της παλιάς εστίας.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., η φοιτητική εστία χρησιμοποιούταν ως ορμητήριο και καταφύγιο κακοποιών, οι οποίοι πραγματοποιούσαν ληστείες και διακινούσαν ναρκωτικά στη γύρω περιοχή.

Μεταξύ των συλληφθέντων της αστυνομικής επιχείρησης που πραγματοποιήθηκε το πρωί της Τρίτης στις εγκαταστάσεις της παλιάς εστίας ήταν μια δόκιμη αστυνομικός που υπηρετεί σε Αστυνομικό Τμήμα που εδρεύει κοντά στην Πολυτεχνειούπολη. Σύμφωνα με πληροφορίες, η αστυνομικός διατηρούσε σχέση με κακοποιό και φέρεται να ενημέρωνε τους συλληφθέντες για επικείμενες έρευνες και εφόδους των αστυνομικών αρχών.

Υπενθυμίζεται ότι στη διάρκεια της επιχείρησης, όπως αναφέρει το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ., μια 22χρονη Ανθυπαστυνόμος αισθάνθηκε αδιαθεσία και αποχώρησε. Κατά την αποχώρησή της δέχθηκε επίθεση από σεσημασμένο 30χρονο, τον οποίο τραυμάτισε κάνοντας χρήση του υπηρεσιακού της όπλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση