GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ! ΠΑΡΑΔΕΧΘΗΚΕ την ήττα του το (κεντροαριστερό) Δημοκρατικό Κόμμα...

Το κεντροαριστερό Δημοκρατικό Κόμμα (PD) παραδέχθηκε την ήττα του στις πρόωρες βουλευτικές εκλογές οι οποίες διεξήχθησαν χθες Κυριακή στην Ι...


Το κεντροαριστερό Δημοκρατικό Κόμμα (PD) παραδέχθηκε την ήττα του στις πρόωρες βουλευτικές εκλογές οι οποίες διεξήχθησαν χθες Κυριακή στην Ιταλία, προσθέτοντας πως θα είναι η αξιωματική αντιπολίτευση.

«Είναι θλιβερή βραδιά για τη χώρα», συνόψισε σε δημοσιογράφους η Ντέμπορα Σερακιάνι, κοινοβουλευτικός του PD, η πρώτη που εκφράστηκε για το εκλογικό αποτέλεσμα. Η συμμαχία άκρας δεξιάς-δεξιάς «έχει την πλειοψηφία στο κοινοβούλιο, αλλά όχι στη χώρα», πρόσθεσε.

Οικολόγοι: «Δεν υπήρξε η αναγκαία ενότητα για να ηττηθεί η άκρα δεξιά» – «Θα υπερασπιστούμε τα κοινωνικά δικαιώματα»
Ο αρχηγός των Ιταλών Οικολόγων Άντζελο Μπονέλι υπογράμμισε ότι «το αποτέλεσμα των εκλογών» που διεξήχθησαν χθες Κυριακή στην Ιταλία «δείχνει ότι δεν υπήρξε η αναγκαία ενότητα, η επίγνωση και το αίσθημα ευθύνης για να ηττηθεί η άκρα δεξιά».

«Μαζί με την ιταλική αριστερά, θα υπερασπιστούμε τα κοινωνικά δικαιώματα, τις πολύτιμες κατακτήσεις μας και το Σύνταγμά μας», δεσμεύτηκε ο κ. Μπονέλι.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση