GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Εποχή των σπηλαίων... Πιστεύουν ότι όλα αυτά θα λύσουν το πρόβλημα της πλήρους κατάρρευσης;

Της Ιωάννας Υψηλάντη Η επιστροφή των λαών στην εποχή των σπηλαίων, προγραμματίζεται, ήδη, από τις κυβερνήσεις, που...

Της Ιωάννας Υψηλάντη
Η επιστροφή των λαών στην εποχή των σπηλαίων, προγραμματίζεται, ήδη, από τις κυβερνήσεις, που... εκλέγουν.
Η "ζωή χωρίς φως" βρίσκεται μπροστά στο κατώφλι του σπιτιού μας, παρά τα όσα "αισιόδοξα" μας διακηρύσσουν οι κυβερνήσεις και τα παπαγαλάκια τους.
Το πλάνο εξόντωσης μας έχει αρχίσει να υλοποιείται, από την εποχή του κόβιντ, όταν κάθε ατομικό και ανθρώπινο δικαίωμα μπήκε στην απάνθρωπη ατζέντα των ηγετών.
Έχουν ήδη, φροντίσει να φτάσουν τις τιμές της ενέργειας στον Θεό, από το 2020, εν μέσω καραντίνας και τώρα υλοποιούν τα μέτρα, που είχαν, από τότε, αποφασιστεί.
Σίγουροι, για την αδυναμία μας ν΄ανταποκριθούμε στα κόστη, σίγουροι για την έλλειψη πολιτικών δυνάμεων, που θα οργάνωναν και θα κινητοποιούσαν σε ανυπακοή τον κόσμο, μας μετέτρεψαν σε πρόθυμους συνεργάτες των αποφάσεων τους.
Στην Βρετανία, μόλις ανακοινώθηκαν οι πρώτες "θυσίες" των πολιτών, που για 66 εκατομμύρια πληθυσμού, "όλα θα εφαρμόζονται οικειοθελώς. Θα ζητηθεί, απ΄τους ανθρώπους να κάνουν μια μικρή θυσία,(!!!!) ώστε να μην υπάρχουν διακοπές", εξηγεί  η σύμβουλος ενέργειας Καθλίν Πόρτερ.
Τόσο "οικειοθελώς", που αν δεν υπακούσετε, θα σας κλείσουμε εντελώς το ρεύμα!
Πάρτε μια γεύση.
- Μην μαγειρεύετε, ή χρησιμοποιείτε οικιακές συσκευές και μικροσυσκευές,  κατά τις ώρες αιχμής από τις 2μ.μ. έως τις 20 μ.μ.  
Έτσι τώρα ένα οικογενειακό δείπνο είτε αναβάλλεται, είτε θα σερβίρεται κρύο.
- Κλειστές και οι σόμπες, αερόθερμα κλπ. αυτές τις ώρες.
- Τα σχολεία, οι επιχειρήσεις και οι δήμοι θα πρέπει να μειώσουν την κατανάλωση αερίου και ηλεκτρικής ενέργειας. Συζητείται η η εκπαίδευση τριών ημερών και η ενοποίηση των τάξεων, προκειμένου να μειωθεί ο αριθμός των χώρων  που θερμαίνονται.
- Τα γηροκομεία και οι οίκοι ηλικιωμένων μειώνουν τα γεύματα, πλένουν τα πιάτα λιγότερο συχνά και κόβουν την ψυχαγωγία
- Οι παμπ σβήνουν ήδη τα φώτα και κλείνουν τις πόρτες στις 9μ.μ. Ο πρόεδρος του Βρετανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου Baroness Ruby McGregor-Smith προειδοποίησε ότι τα δύο τρίτα των παμπ απειλούνται με κλείσιμο και με απώλειες, εκατοντάδων χιλιάδων θέσεων εργασίας.
- Το νερό στις δημοτικές πισίνες θα γίνει ψυχρότερο, για να μειωθούν οι λογαριασμοί θέρμανσης.
- Οι ιατρικές υπηρεσίες μπορεί επίσης να περιοριστούν, αυτόν τον χειμώνα, λόγω της αύξησης στην τιμή της ενέργειας.
Και, πρώτα απ' όλα, θα πρέπει να απενεργοποιηθεί ο σύγχρονος εξοπλισμός, ενώ τα ντους με το σταγονόμετρο.
Και πιστεύουν ότι όλα αυτά θα λύσουν το πρόβλημα της πλήρους κατάρρευσης;;;; Χαχαχαχαχα!
Τίποτα άλλο!

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση