GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΤΟΝ ΣΥΝΟΔΕΥΕ ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ζεϊμπέκ! ΣΤΗΝ ΞΑΝΘΗ ο πρόεδρος της τουρκικής Βουλής...

Ταξίδι αστραπή για να βρεθεί στο μνημόσυνο του ψευτομουφτή Μετέ και να προπαγανδίσει τα περί «τουρκικής μειονότητας». Και μέσα στο έδαφός μα...

Ταξίδι αστραπή για να βρεθεί στο μνημόσυνο του ψευτομουφτή Μετέ και να προπαγανδίσει τα περί «τουρκικής μειονότητας».

Και μέσα στο έδαφός μας προκαλούν οι Τούρκοι, έχοντας μάλιστα στο πλευρό τους και εκπροσώπους του ελληνικού κοινοβουλίου! Ο λόγος για την δήθεν ιδιωτική επίσκεψη του προέδρου της τουρκικής βουλής, Μουσταφά Σεντόπ, που έφτασε στην Ξάνθη για να παρευρεθεί στο μνημόσυνο του ψευτομουφτή Αχμέτ Μετέ και φυσικά να συναντήσει τους ανθρώπους που προωθούν την τουρκική προπαγάνδα στην Ελλάδα!

Σύμφωνα με το XanthiNea.gr ο Σεντόπ εκτός από τον τάφο του Μετέ, πήγε στην παράνομα αποκαλούμενη «τουρκική ένωση Ξάνθης», ενώ μετέβη και στην Κομοτηνή για τις ανάλογες επαφές, αλλά και με το τουρκικό προξενείο.


Να σημειωθεί ότι ο Μουσταφά Σεντόπ είναι ο «σκληρός» της γραμμής Ερντογάν και φυσικά η επίσκεψή του μόνο τυχαία δεν είναι, όταν η Άγκυρα επιχειρεί να «σηκώσει» το θέμα με την δήθεν καταπάτηση των δικαιωμάτων της μουσουλμανικής μειονότητας, την οποία επιμένει να παρουσιάζει για «τουρκική». Δυστυχώς όμως μαζί με τον Σεντόπ ήταν και ο τοπικός βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ζεϊμπέκ, που μόλις πριν λίγες μέρες μιλώντας σε τουρκικό Μέσο αποκάλεσε «τουρκική» την μουσουλμανική μειονότητα, δίνοντας υπόσχεση πως θα αγωνίζεται για τα δικαιώματά της!


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση