GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ στις Βρυξέλλες! ΑΚΥΡΩΘΗΚΕ το δείπνο της Φον ντερ Λάιεν με τον Μητσοτάκη...

Το προγραμματισμένο δείπνο του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με την Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα Φον ντερ Λάιεν, δεν θα πραγ...


Το προγραμματισμένο δείπνο του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με την Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα Φον ντερ Λάιεν, δεν θα πραγματοποιηθεί λόγω αναχώρησης της Προέδρου της Κομισιόν για τις Βρυξέλλες. ..

Όπως αναφέρει το Μαξίμου, ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα συναντήσει την πρόεδρος της Κομισιόν το Σάββατο στη Σόφια, όπου θα βρεθούν και οι δύο στο πλαίσιο ευρωπαϊκών συνομιλιών για την ενεργειακή κρίση.

Από την πλευρά του, ο επικεφαλής εκπροσωπος της Επιτροπής, Ερίκ Μαμέρ ανέφερε πως «μετά την ακύρωση της συνόδου των MED9 αύριο στο Αλικάντε, η πρόεδρος της Κομισιόν, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν θα επιστρέψει στις Βρυξέλλες σήμερα το βράδυ από την Αθήνα μετά την ομιλία της στο Athens Democracy Forum».

Και συμπλήρωσε: «Ο πρωθυπουργός της Ελλάδας, Κυριάκος Μητσοτάκης και εκείνη συμφώνησαν να αντικαταστήσουν το προγραμματισμένο δείπνο τους σήμερα το απόγευμα στην Αθήνα με συνάντηση στη Σόφια το Σάββατο, στο περιθώριο των εγκαινίων της γραμμής διασύνδεσης φυσικού αερίου μεταξύ Βουλγαρίας και Ελλάδας».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση