GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μάλλον κάποιος θα κάπνιζε σε απαγορευμένη περιοχή...

Της Ιωάννας Υψηλάντη Τρεις θερμοηλεκτρικοί σταθμοί, στην περιοχή του Χαρκόβου, τέθηκαν εκτός λειτουργίας, μετά τον...

Της Ιωάννας Υψηλάντη
Τρεις θερμοηλεκτρικοί σταθμοί, στην περιοχή του Χαρκόβου, τέθηκαν εκτός λειτουργίας, μετά τον... βομβαρδισμό τους, από τον Ρωσικό στρατό.
Αποτέλεσμα. Το 60% του Κιέβου, το Χάρκοβο, το Κρεμεντσούκ, Παβλογκράντ, Κραματόρκ, Πολτάβα και Σούμαχ, σε πλήρες μπλακ αουτ.
Το μετρό του Χαρκόβου δεν λειτουργεί, πολλά νοσοκομεία δεν έχουν ούτε γεννήτριες και είναι γεμάτα με τραυματίες.
Στο μεταξύ, από σήμερα σταμάτησε την λειτουργία του και ο πυρηνικός σταθμός του Ζαπαρόζιε, μετά τις επιθέσεις του Ουκρανικού στρατού, που τροφοδοτούσε με ρεύμα το 20% της Ουκρανίας, Ο σταθμός τέθηκε σε φάση ψύξης των αντιδραστήρων.
Η επίσκεψη του ΔΟΑΕ δεν απέφερε αποτελέσματα, καθώς τήρησε στάση Πόντιου Πιλάτου και δεν ανέφερε ποια πλευρά ευθύνεται, για τις συνεχείς επιθέσεις.
Έτσι, τώρα οι Ρώσοι, ανταποδίδοντας την πρακτική του Κιέβου, τρολλάρουν σε σχόλια, υποστηρίζοντας ότι ο Ουκρανικός στρατός βομβαρδίζει τους σταθμούς, ή λέγοντας ότι μάλλον κάποιος θα κάπνιζε σε απαγορευμένη περιοχή.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση