GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΣΟΚ! ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ υπαξιωματικός του Πολεμικού Ναυτικού ο ληστής των τραπεζών...

Ένας εν ενεργεία υπαξιωματικός του Πολεμικού Ναυτικού είναι τελικά ο ληστής του υποκαταστήματος τράπεζας χθες το μεσημέρι στην περιοχή του Κ...


Ένας εν ενεργεία υπαξιωματικός του Πολεμικού Ναυτικού είναι τελικά ο ληστής του υποκαταστήματος τράπεζας χθες το μεσημέρι στην περιοχή του Κολωνού.

Ο 41χρονος, παντρεμένος με δύο παιδιά, απείλησε με όπλο τους πελάτες και τους υπαλλήλους και άρπαξε από τα ταμεία 7.960 ευρώ. Στη συνέχεια διέφυγε χωρίς να γνωρίζει ότι αστυνομικοί του Τμήματος Ληστειών ήταν εδώ και καιρό στα χνάρια του και παρακολουθούσαν τις κινήσεις του.

Σε δύο ώρες τον εντόπισαν στο Περιστέρι και του πέρασαν χειροπέδες. Λίγο αργότερα στον 11ο όροφο της Ασφάλειας Αττικής φέρεται να τους είπε ότι «ήταν εθισμένος στον τζόγο και στο στοίχημα» με αποτέλεσμα να έχει ανάγκη από χρήματα.

Σύμφωνα με την έρευνα των αστυνομικών, ο επικελευστής κατηγορείται για πέντε περιπτώσεις ληστειών σε τράπεζες και μία σε ταχυδρομικό κατάστημα με συνολική λεία πάνω από σαράντα χιλιάδες ευρώ.



Η δράση του ξεκίνησε στα τέλη του Ιουνίου 2021 και «αγαπημένες» του τράπεζες ήταν τα υποκαταστήματα στη λεωφόρο Δεκελείας στη Νέα Φιλαδέλφεια και στην οδό Δυρραχίου στον Κολωνό.

Σε έρευνα που διενεργήθηκε στο σπίτι του και στη μοτοσυκλέτα που χρησιμοποιούσε ως μέσο διαφυγής βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: 
αεροβόλο πιστόλι
το χρηματικό ποσό των -7.960- ευρώ (που είχε αφαιρέσει κατά τη ληστεία)
υφασμάτινη μάσκα προστασίας
γυαλιά ηλίου και
πλήθος ρουχισμού που χρησιμοποιούσε κατά τη διάπραξη των ληστειών

Ο 41χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα και στον ανακριτή απ’ όπου πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την προσεχή Τετάρτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση