GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ! Γνωστός επικοινωνιολόγος ο άνδρας που έπεσε από το μπαλκόνι στο Κολωνάκι...

Ο 35χρονος είναι γνωστός στους επιχειρηματικούς κύκλους της Αθήνας.  Ένας γνωστός επικοινωνιολόγος και μέλος γνωστής αστικής οικογένειας του...


Ο 35χρονος είναι γνωστός στους επιχειρηματικούς κύκλους της Αθήνας. 

Ένας γνωστός επικοινωνιολόγος και μέλος γνωστής αστικής οικογένειας του Κολωνακίου είναι ο άνδρας που έπεσε στο κενό από μπαλκόνι πολυκατοικίας.

Ειδικότερα, ο Μ.Κ. ασχολήθηκε με την οικογενειακή επιχείρηση ρούχων της οικογένειας, αλλά και στο χώρο της τέχνης και την επικοινωνίας, καθώς έκανε δημόσιες σχέσεις για αρκετά καταστήματα του κέντρου της Αθήνας. 

Ο 35χρονος άνδρας, στο παρελθόν είχε δώσει συνεντεύξεις σε ΜΜΕ για την ενασχόληση και την αγάπη του για τη μουσική, τη μόδα και τις τέχνες γενικότερα.

Ο ίδιος μάλιστα είναι μέλος γνωστής οικογένειας των Αθηνών, που διακρίθηκε για τη μπουτίκ που διατηρεί στο Κολωνάκι εδώ και χρόνια. Την μπουτίκ αυτή που έγινε «θρύλος» στον χώρο της μόδας την είχε ιδρύσει η γιαγιά του.

Ο γνωστός άνδρας δεν αρκέστηκε στην ενασχόλησή του με την οικογενειακή επιχείρηση αλλά αποφάσισε να κάνει τα δικά του βήματα στον επιχειρηματικό κόσμο και δημιούργησε τη δική του εταιρία.

Περίπου στις 03:00 τα ξημερώματα της Τρίτης, ο 35χρονος πήδηξε στο κενό από το μπαλκόνι του διαμερίσματος που διέμενε, στον 3ο όροφο της πολυκατοικίας, κρατώντας μάλιστα στα χέρια του 50.000 ευρώ, τα οποία σκόρπισαν στο πεζοδρόμιο μετά την πτώση.

Υπενθυμίζεται ότι ο 35χρονος σώθηκε από θαύμα, καθώς τον προστάτευσαν οι τέντες του καταστήματος εστίασης που βρίσκεται στο ισόγειο της πολυκατοικίας.

Ο άνδρας νοσηλεύεται στον Ευαγγελισμό εκτός κινδύνου, ενώ αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση αναμένουν να πάρουν κατάθεση από τον ίδιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση