GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ! Ιδού η εργαλειοποίηση μεταναστών από την τουρκική στρατοχωροφυλακή...

Ένα αποκαλυπτικό βίντεο-ντοκουμέντο που δείχνει την τουρκική στρατοχωροφυλακή να προωθεί μετανάστες προς τα σύνορα με την Ελλάδα στον Έβρο έ...


Ένα αποκαλυπτικό βίντεο-ντοκουμέντο που δείχνει την τουρκική στρατοχωροφυλακή να προωθεί μετανάστες προς τα σύνορα με την Ελλάδα στον Έβρο έφερε στο φως το κεντρικό δελτίο του ΟΡΕΝ.

Στο βίντεο απεικονίζονται τουλάχιστον 50 παράτυποι μετανάστες να κατεβαίνουν από το φορτηγό της στρατοχωροφυλακής και να οδηγούνται στα παράνομα μονοπάτια, ενώ οι τούρκοι στρατοχωροφύλακες λίγο νωρίτερα τους ψάχνουν και αρπάζουν τα χρήματα τους, όπως πολλές φορές έχουν καταγγείλει οι ίδιοι οι μετανάστες όταν συλλαμβάνονται τελικά από τους Έλληνες συνοριοφύλακες.

Στο βίντεο φαίνεται επίσης ο Τούρκος στρατοχωροφύλακας, την ώρα που έχουν κατέβει οι παράτυποι μετανάστες και τους έχει παραλάβει ο διακινητής, εκείνος να κλείνει την πόρτα του φορτηγού και να συνεχίζει την περιπολία του, σαν να μη συμβαίνει τίποτα.

Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση