GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ! Προσομοίωση ενός πυρηνικού ολοκαυτώματος. Δεν θα μείνει κανείς όρθιος...

«Δεν μπλοφάρω για την χρήση πυρηνικών όπλων σε όσους μας απειλούν» δήλωσε  κατά το διάγγελμά του με το οποίο κήρυξε μερική επιστράτευση ο Ρώ...


«Δεν μπλοφάρω για την χρήση πυρηνικών όπλων σε όσους μας απειλούν» δήλωσε  κατά το διάγγελμά του με το οποίο κήρυξε μερική επιστράτευση ο Ρώσος πρόεδρος Β. Πούτιν και ήταν ξεκάθαρο σε ποιους απηύθυνε το μήνυμα.

Πλέον ο κίνδυνος ενός πυρηνικού ολοκαυτώματος που θα προκληθεί από την άμεση σύγκρουση μεταξύ των δύο υπερδυνάμεων ΗΠΑ και Ρωσίας είναι υπαρκτός.

Το παρακάτω βίντεο δείχνει μία προσομοίωση πυρηνικού πολέμου στα πλαίσια του δόγματος MAD (Mutual assured destruction, ή αλλιώς εξασφαλισμένη αμοιβαία καταστροφή). Κανείς δεν θα κερδίσει από μία τέτοια σύγκρουση, αντίθετα όλοι και όλα αφανιστούν αλλά διάφορα κέντρα εξουσίας στην Δύση θεωρούν πως στην Μόσχα δεν θα αναλάβουν τη ευθύνη για την καταστροφή των πάντων και συνεχίζουν να πιέζουν την Ρωσία μέχρι «τελικής πτώσεως». Στην πραγματικότητα πρόκειται για ένα ιδιότυπο «chicken game» το οποίο όμως μπορεί να εξελιχτεί σε τραγωδία.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση