GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΠΕΦΤΟΥΝ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ! ΣΟΒΑΡΟΣ προβληματισμός στον ΑΝΤ1 για Παπαδάκη και Αναστασοπούλου...

Προβληματισμός στον ΑΝΤ1 για Γιώργο Παπαδάκη και Μαρία Αναστασοπούλου - Τι συμβαίνει με το δίδυμο; Πτώση παρά την παραμονή σε υψηλή θέση Ο Γ...


Προβληματισμός στον ΑΝΤ1 για Γιώργο Παπαδάκη και Μαρία Αναστασοπούλου - Τι συμβαίνει με το δίδυμο; Πτώση παρά την παραμονή σε υψηλή θέση

Ο Γιώργος Παπαδάκης και η Μαρία Αναστασοπούλου δείχνουν από φέτος κιόλας την νέα εποχή του ΑΝΤ1, με την παρουσιάστρια να παίρνει τη σκυτάλη, αν και ήδη έχουν συνθέσει ένα εξαιρετικό δίδυμο.

Οι δυο τους ξεκίνησαν την κοινή τους πορεία στο σταθμό του Αμαρουσίου με μεγάλη αισιοδοξία για το μέλλον, κάτι που επιβεβαιώθηκε από τις πρώτες μέρες, με το τηλεοπτικό κοινό να έχει αγκαλιάσει αυτή την νέα προσπάθεια.

Τις τελευταίες μέρες, ωστόσο, τα νούμερα τηλεθέασης μοιάζουν να φέρνουν ένα πισωγύρισμα για το νέο τηλεοπτικό ζευγάρι, το οποίο ίσως και να βρίσκεται μπροστά στον πρώτο του «κραδασμό», υποχρεωμένο να αντέξει.

Η πτώση φαίνεται από το 12.9% στο δυναμικό κοινό για την Τετάρτη (28/9), ξεπερνώντας όλα τα προγράμματα ενημέρωσης πλην του Mega μεν, αλλά διανύοντας περίοδο με χαμηλότερα ποσοστά.

Η τηλεθέαση της Τετάρτης (28/9)
Νωρίς το πρωί
ΣΚΑΙ: Σήμερα 8.3
ΣΚΑΙ: Πρώτη εικόνα 10.2
ΑΝΤ1: Καλημέρα Ελλάδα 12,9
OPEN: Ανοιχτή επικοινωνία 2,8
OPEN: Ώρα Ελλάδος 8,5
EΡΤ: Συνδέσεις 10,2
ALPHA: Happy Day 22,2
Mega: Κοινωνία ώρα Mega 20,3
MEGA: Mega Καλημέρα 10,8


1 σχόλιο

  1. Παραγγελιές εν κινήσει:
    ANT1(Καλημέρα Ελλάδα) - Παπαδάκης(συνταξιοδότηση) & Αναστασοπούλου με Ακή Παυλόπουλο.
    SKAI(Σήμερα): Οικονόμου με Κουτροκόη(αλλά να βρει την φωνούλα της) - Παυλόπουλος(μετακίνηση βλέπε παραπάνω) - Πρωτοσάλτε(πήγε να να το πεις σε άλλο κανάλι, όχι στο ΣΚΑΙ, να δει τι θα σου σούρουν οι άλλοι παρεβρισκόμενοι. Βρήκες το κανάλι του κολλητού Αλαφούζου και ξεσαλώνεις.
    ΕΡΤ(Συνδέσεις)-Φοβερή χημεία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση