GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ! ΑΣΥΛΛΗΠΤΗ τραγωδία (με 80-100 νεκρούς) σε γήπεδο της Ινδονησίας...

Μία ασύλληπτη τραγωδία με τουλάχιστον 80 νεκρούς σημειώθηκε το Σάββατο σε αγώνα ποδοσφαίρου της Ινδονησίας.  Πιο συγκεκριμένα, μετά το τέλος...


Μία ασύλληπτη τραγωδία με τουλάχιστον 80 νεκρούς σημειώθηκε το Σάββατο σε αγώνα ποδοσφαίρου της Ινδονησίας. 

Πιο συγκεκριμένα, μετά το τέλος του ματς ανάμεσα στην Αρέμα και την Περσεμπάγια (2-3) για το πρωτάθλημα της χώρας, χιλιάδες οπαδοί εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο του «Kanjuruhan Stadium», όπου συγκρούστηκαν με τους αστυνομικούς, οι οποίοι έκαναν χρήση δακρυγόνων για να τους απωθήσουν.

Από τον πανικό που προκλήθηκε πάρα πολλοί άνθρωποι ποδοπατήθηκαν, ενώ εκατοντάδες οπαδοί λιποθύμησαν.

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ
Οι συγκρούσεις των οπαδών με τους αστυνομικούς συνεχίστηκαν, με το γήπεδο να μετατρέπεται σε εμπόλεμη ζώνη.

Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για 80 νεκρούς, ενώ κάποια εκ των διεθνών ΜΜΕ, όπως η βρετανική Daily Star, κάνουν λόγο για τουλάχιστον 100 νεκρούς.

Ανάμεσα στους νεκρούς βρίσκονται και παιδιά, εκτός των φιλάθλων και των αστυνομικών που έχασαν τη ζωή τους, σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ.


Οι μάχες σώμα με σώμα συνεχίστηκαν και εκτός γηπέδου, με αρκετούς ανθρώπους να χάνουν τη ζωή τους. Παράλληλα τα μέσα ενημέρωσης της χώρας κάνουν λόγο για περισσότερους από 100 τραυματίες, αναφέροντας ότι κάποιοι εξ αυτών είναι σε σοβαρή κατάσταση.

Αμέσως μετά τα θλιβερά έκτροπα η ποδοσφαιρική λίγκα της χώρας ανακοίνωσε την αναστολή του πρωταθλήματος Ινδονησίας για μία εβδομάδα, με τον πρόεδρο της ομοσπονδίας, Ακχμάντ Χαντιάν Λουκίτα, να ανακοινώνει πως θα διεξαχθεί έρευνα για να βρεθούν οι υπαίτιοι των απίστευτων επεισοδίων.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση