GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΣΦΟΔΡΗ καταιγίδα στις Πρέσπες! ΕΠΕΣΕ χαλάζι σε μέγεθος καρυδιού...

Σφοδρή καταιγίδα έπληξε την περιοχή των Πρεσπών, συνοδευόμενη από χαλαζόπτωση. Το χαλάζι είχε το μέγεθος καρυδιού και συνοδευόταν από ισχυρο...


Σφοδρή καταιγίδα έπληξε την περιοχή των Πρεσπών, συνοδευόμενη από χαλαζόπτωση. Το χαλάζι είχε το μέγεθος καρυδιού και συνοδευόταν από ισχυρούς ανέμους.

Μέχρι στιγμής είναι άγνωστο, όπως ανέφερε η ΕΡΤ, αν έχουν προκληθεί ζημιές από την χαλαζόπτωση, η οποία ξέσπασε λίγο πριν από τις 10, το βράδυ του Σαββάτου.

Σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία για σήμερα, Κυριακή, στα δυτικά τα κεντρικά και τα βόρεια τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες που γρήγορα θα εξασθενήσουν και θα περιοριστούν στα βορειοανατολικά. Τα φαινόμενα τις πρώτες πρωινές ώρες στην Ήπειρο πιθανώς να είναι κατά τόπους έντονα. Στις υπόλοιπες περιοχές λίγες παροδικές νεφώσεις.

Οι άνεμοι θα πνέουν στα ανατολικά από νότιες διευθύνσεις 5 με 7 μποφόρ, που γρήγορα θα στραφούν σε δυτικούς βορειοδυτικούς με την ίδια ένταση. Στα δυτικά βορειοδυτικοί 6 με 7 και στο Ιόνιο πιθανώς πρόσκαιρα έως 8 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση κυρίως στα δυτικά και τα βόρεια. Στα βόρεια θα φτάσει τους 26 με 29 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά τους 29 με 30 βαθμούς και στην Κρήτη τοπικά τους 33 με 34 βαθμούς Κελσίου.


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση