GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ την επίθεση! ΝΕΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ των Ουκρανών στην ρωσική Χερσώνα...

Ο πρώτος υπουργός Άμυνας του Nτονέτσκ, ο πρώην διοικητής πολιτοφυλακής Igor Ivanovich Strelkov, αναφέρει σε tweet του ότι οι Ουκρανοί έχουν ...


Ο πρώτος υπουργός Άμυνας του Nτονέτσκ, ο πρώην διοικητής πολιτοφυλακής Igor Ivanovich Strelkov, αναφέρει σε tweet του ότι οι Ουκρανοί έχουν διεξάγει μια αρχικά επιτυχημένη επίθεση στην Χερσώνα κι έχουν καταλάβει κάποια χωριά σε επιχείρηση που ξεκίνησε χθες:

«Ο εχθρός εξαπέλυσε μια επίθεση κατά μήκος του Δνείπερου στο μέτωπο της Χερσώνας. Το βράδυ πήραν το χωριό Zolotaya Balka. Υποθέτω ότι ο εχθρός θα προσπαθήσει να παρακάμψει τις θέσεις μας στην υποδεικνυόμενη περιοχή από βορρά για να μας αναγκάσει να συνεχίσουμε την υποχώρηση υπό την απειλή της περικύκλωσης. Οι δυνάμεις των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας υπολογίζονται σε περίπου 3-4 μηχανοποιημένα τάγματα και τουλάχιστον ένα τάγμα αρμάτων μάχης (πάνω από 100 AFV συνολικά). Από τα θετικά: Τα στρατεύματά μας απέκρουσαν την επίθεση στο Davydov Brod κοντά στον ποταμό Ingulets και Pravdino, δεκάδες εχθρικά οχήματα καταστράφηκαν, οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας έχουν μεγάλο αριθμό νεκρών και τραυματιών».

Πάντως οι Ουκρανοί εκμεταλλευόμενοι την υπεροχή σε αριθμό έχουν θέσει υπό τον έλεγχο τους τις περιοχές Zolota Balka, Leninske, Khreschenivka, Liubymivka, Petrivka και πριν λίγο το Dudchany.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση