GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η "μάχη" θα συνεχιστεί, μέχρι τον τελευταίο Ευρωπαίο!

Της Ιωάννας Υψηλάντη "Πλαφόν στην τιμή του Ρωσικού πετρελαίου" σκέφτηκαν να επιβάλλουν οι φωστήρες ηγέτες της...

Της Ιωάννας Υψηλάντη
"Πλαφόν στην τιμή του Ρωσικού πετρελαίου" σκέφτηκαν να επιβάλλουν οι φωστήρες ηγέτες της... Ευρώπης, προκειμένου, όπως ισχυρίζονται, να υποστηρίξουν την Ουκρανία, χτυπώντας οικονομικά, την Ρωσία.
Αφού πρώτα έκλεισαν τους αγωγούς φυσικού αερίου , που τροφοδοτούσαν τις Ευρωπαϊκές οικονομίες και τα νοικοκυριά με φτηνό γκάζι, μετά τους παγίδευσαν και τους ανατίναξαν, ανατινάζοντας και κάθε προοπτική επαναλειτουργίας τους, προς την Ευρώπη με ξεκάθαρες, σε όλους μας, συνέπειες.
Τώρα "σκέφτηκαν" να μειώσουν και τα κέρδη του Πούτιν, βάζοντας ανώτατη τιμή, στα πετρέλαια της Ρωσίας.
Ο πρώτος "φωτεινός παντογνώστης", που προώθησε την "ιδέα" ήταν ο δικός τους "λαγός" και δικός μας πρωθυπουργός, Κούλης ο Μέγας. Πίεζε με συμμάχους του Ευρωπαίους, πίεζε και ξαναπίεζε, μέχρι που υποχώρησαν Γερμανοί και Ολλανδοί.
Και εκεί, που οι Ευρωπαίοι Μεγάλοι Ναπολέοντες  είπαν "δόξα τω Θεώ", που πέτυχε το σχέδιο, τώρα θα λένε "βοήθα Παναγιά μου", καθώς η πρώτη πανταχούσα έφτασε, από την Σαουδική Αραβία.
Συμφωνία, μεταξύ Ρωσίας και Σαουδικής Αραβίας, για μείωση της παραγωγής πετρελαίου, κατά 2 εκατομμύρια βαρέλια την ημέρα.
Αυτή η απόφαση, δεν μηδενίζει, απλώς τα όνειρα και τις ελπίδες της Ευρωπαϊκής λέρας, αλλά αποτελεί ευθεία ανακοίνωση πολέμου αντικυρώσεων.
Η Δύση αναγκάζεται, πλέον, να πάρει άμεσα μέτρα σταθεροποίησης της πετρελαϊκής αγοράς, που σύντομα αναμένεται να καταρρεύσει, αν υπολογιστεί και το δεδομένο ότι Ιράν και Βενεζουέλα με τίποτα δεν θα αρκεστούν στα "καθρεφτάκια" των Δυτικών, για να δώσουν τα πετρέλαια τους.
Μοναδική διέξοδος για τους "ευφυέστατους" αρλεκίνους των ΗΠΑ είναι να πάρουν πίσω τις κυρώσεις τους, αλλά κάτι τέτοιο θα υποδήλωνε την καθολική ήττα τους.
Και δεν είναι έτοιμοι γι΄αυτό.
Η "μάχη" θα συνεχιστεί, μέχρι τον τελευταίο Ευρωπαίο!

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση