GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΤΟΝ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΥΠΟΥΡΓΟ! Ο Πούτιν έκανε τον Καντίροφ υποστράτηγο...

Τον βαθμό του υποστράτηγου, συγχαίροντάς τον την ημέρα των γενεθλίων του, απέμεινε στον Ραμζάν Καντίροφ, ο Βλαντίμιρ Πούτιν. Την ίδια στιγμ...



Τον βαθμό του υποστράτηγου, συγχαίροντάς τον την ημέρα των γενεθλίων του, απέμεινε στον Ραμζάν Καντίροφ, ο Βλαντίμιρ Πούτιν. Την ίδια στιγμή, διακινούνται φήμες ότι ο πρόεδρος της Ρωσίας προορίζει τον ηγέτη της Τσετσενίας για τη θέση του υπουργού Άμυνας της Ρωσίας.

Ο Καντίροφ έχει υποστηρίξει πλήρως την εκστρατεία του Πούτιν, ζητώντας τακτικά να χρησιμοποιηθούν οι πιο δραστικές τακτικές στην Ουκρανία. Πριν από μερικές ημέρες ο ηγέτης της Τσετσενίας, Ραμζάν Καντίροφ, δήλωνε ότι η Μόσχα πρέπει να χρησιμοποιήσει μικρής ισχύος πυρηνικά όπλα στην Ουκρανία. Στη συνέχεια είχε δηλώσει ότι στέλνει τρεις από τους έφηβους γιους του στο μέτωπο.

Ο 46χρονος Τσετσένος ηγέτης δήλωσε ότι πρόκειται για «τεράστια τιμή» για τον ίδιο. Ο Καντίροφ, πρώην πολέμαρχος που κυβερνά την Τσετσενία με εκτεταμένες παραβιάσεις των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, δήλωσε ότι ο Πούτιν τον είχε «προσωπικά» ενημερώσει για την απόφαση.

Ο βαθμός που του απονεμήθηκε είναι ο τρίτος υψηλότερος διοικητικός βαθμός στη ρωσική στρατιωτική ιεραρχία. Ο διορισμός του, ήρθε την ώρα που ο ουκρανικός στρατός απώθησε τις δυνάμεις της Μόσχας σε περιοχές που το Κρεμλίνο διακήρυξε ότι είναι «για πάντα ρωσικές».

Ο Τσετσένος ηγέτης δήλωσε, ότι θα κάνει «τα πάντα για να τερματίσει γρήγορα την ειδική στρατιωτική επιχείρηση» χρησιμοποιώντας τον όρο του Κρεμλίνου για την εκστρατεία του στην Ουκρανία. Τσετσενικές μονάδες, συμπεριλαμβανομένης της δικής του πολιτοφυλακής, πολεμούν μαζί με τις τακτικές ρωσικές δυνάμεις στην Ουκρανία.

Πηγή: Afp


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση