GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΣΥΝΕΛΗΦΘΗΣΑΝ οι μισοί αστυνομικοί! ΕΣΚΑΣΕ ΜΕΓΑΛΗ υπόθεση αστυνομικής διαφθοράς στην Φλώρινα...

Σε εξέλιξη βρίσκεται οργανωμένη επιχείρηση της Υποδιεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ, στα ελληνο-αλβανικά σύνορα. Σύμφωνα με την efsy...

Σε εξέλιξη βρίσκεται οργανωμένη επιχείρηση της Υποδιεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ, στα ελληνο-αλβανικά σύνορα.

Σύμφωνα με την efsyn.gr, κλιμάκιο έχει μεταβεί στο συνοριακό σταθμό Κρυσταλλοπηγής και «ξηλώνει» το Τμήμα Ελέγχου Διαβατηρίων. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν συλληφθεί σχεδόν οι μισοί αστυνομικοί που υπηρετούν εκεί με κατηγορίες κακουργηματικού χαρακτήρα για εγκληματική οργάνωση, διακεκριμένη πλαστογραφία και άλλα ποινικά αδικήματα. Γίνονται κατ´ οίκον έρευνες, στη Φλώρινα, για τη συλλογή επιπλέον αποδεικτικών στοιχείων.

Η υπόθεση φαίνεται πως αφορά μεγάλο κύκλωμα παράνομης μετανάστευσης από τη γειτονική χώρα με σκοπό την εργασία, στο οποίο συμμετείχαν Αλβανοί πολίτες και Έλληνες Αστυνομικοί. Αναμένονται οι επίσημες ανακοινώσεις της ΕΛ.ΑΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση