GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΔΡΑΜΑΤΙΚΟ SOS ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ! «Μην παρκάρετε αυτοκίνητα κάτω από δέντρα...»

«Σήμα κινδύνου» εξέπεμψε ο Σάκης Αρναούτογλου προειδοποιώντας για ισχυρούς ανέμους για σήμερα Κυριακή, και καλώντας τους οδηγούς να προσέξου...



«Σήμα κινδύνου» εξέπεμψε ο Σάκης Αρναούτογλου προειδοποιώντας για ισχυρούς ανέμους για σήμερα Κυριακή, και καλώντας τους οδηγούς να προσέξουν που θα παρκάρουν τα αυτοκίνητά τους.

Όπως εξηγεί, οι οδηγοί θα πρέπει να προσέξουν να μην παρκάρουν τα αυτοκίνητά τους κάτω από μεγάλα δέντρα καθώς θα πνέουν πολύ ισχυροί βόρειοι – βορεοιδυτικοί άνεμοι.

Παράλληλα, οι μοτοσικλετιστές θα πρέπει να είναι προσεκτικοί στις ξαφνικές ριπές των ανέμων, ενώ υπάρχει κίνδυνος πυρκαγιάς σε περιοχές με μεγάλη ανομβρία.

«Όπως σας είχα ενημερώσει μέρες πριν από τα δελτία καιρού της ΕΡΤ3 (ΔΕΥ -ΠΑΡ 16:45 & 22:00 – Προσοχή στους κατά τόπους (περιοχές με τα πορφυρά χρώματα) πολύ ισχυρούς βόρειους – βορειοδυτικούς ανέμους την Κυριακή 2 Οκτώβρη!!! Δεν παρκάρουμε κάτω από μεγάλα δέντρα και οι μοτοσυκλετιστές προσοχή στις έντονες ξαφνικές ριπές με αυξημένο λογικά και τον κίνδυνο εκδήλωσης πυρκαγιών κυρίως στις περιοχές όπου η διατηρείται η ανομβρία», ανέφερε χαρακτηριστικά σε ανάρτησή του ο Σάκης Αρναούτογλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση