GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΜΕ ΡΥΘΜΟ ΧΕΛΩΝΑΣ! 10 ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ και μία ποινική δίωξη για τους βιασμούς της 12χρονης στον Κολωνό...

Συνεχίζονται, με ρυθμό χελώνας όμως,  οι εξελίξεις στην υπόθεση του βιασμού και της μαστροπείας με θύμα την 12χρονη καθώς έχουν ταυτοποιηθεί...


Συνεχίζονται, με ρυθμό χελώνας όμως,  οι εξελίξεις στην υπόθεση του βιασμού και της μαστροπείας με θύμα την 12χρονη καθώς έχουν ταυτοποιηθεί όλα τα άτομα που αγόρασαν φωτογραφίες της ανήλικης.

Σύμφωνα με το MEGA, οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων έχουν φτάσει στα ίχνη δέκα ατόμων που αγόρασαν υλικό παιδικής πορνογραφίας μέσα από το προφίλ της 12χρονης στη διαδικτυακή εφαρμογή γνωριμιών.

Επίσης, δύο άτομα φαίνεται πως είχαν πληρώσει για να παρακολουθήσουν live υλικό του ανήλικου κοριτσιού μέσω ειδικής εφαρμογής livestreaming και είχαν πληρώσει μέσω paysafe.

Υπενθυμίζεται ότι η 12χρονη, στην τελευταία κατάθεσή της, είχε αναγνωρίσει 13 άτομα, με κάποια εκ των οποίων δήλωσε ότι είχε βρεθεί από κοντά και άλλα με τα οποία έχει ανταλλάξει φωτογραφίες και βίντεο, πάντοτε με την καθοδήγηση του Ηλία Μίχου.

Αφού ολοκληρώθηκε η ταυτοποίηση των ατόμων από την 12χρονη, σε συνδυασμό με την άρση απορρήτου, η 33η ανακρίτρια που χειρίζεται την υπόθεση, ξεκίνησε να καλεί σε απολογία τα άτομα που φέρονται, σε πρώτη φάση, να έχουν ανταλλάξει πορνογραφικό υλικό μέσω πληρωμής. Αρχικά θα γίνει η κλήση τους σε απολογία και ανάλογα με την κρίση των Αρχών θα μετατραπεί ή όχι σε σύλληψη.


Ποινική δίωξη κατά του 57χρονου «Μιχάλη»
Παράλληλα, ποινική δίωξη έχει ασκηθεί εναντίον του «Μιχάλη», του άνδρα που συνομιλούσε με την 12χρονη από τα Σεπόλια.

Ο 57χρονος που, σύμφωνα με όσα έχει καταθέσει η ανήλικη, της κανόνιζε κάποια από τα ραντεβού με τους παιδοβιαστές, έχει κληθεί να δώσει εξηγήσεις στη Δικαιοσύνη.

Εναντίον του έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για γενετήσιες πράξεις με ανήλικο έναντι αμοιβής. Μάλιστα, έχει κληθεί να απολογηθεί στην τακτική ανακρίτρια στις 22 Νοεμβρίου για τις πράξεις του και την εμπλοκή του στην υπόθεση των βιασμών και της μαστροπείας με θύμα το ανήλικο κορίτσι.

Ωστόσο, είναι πιθανό ο «Μιχάλης», που είναι το όνομα που χρησιμοποιούσε ο 57χρονος στα ψεύτικα προφίλ που είχε στα κοινωνικά δίκτυα, να μην βρεθεί ενώπιον της ανακρίτριας.

Σύμφωνα με τον ALPHA, η κλήση σε απολογία δεν πήγε στο σπίτι που διαμένει ο 57χρονος στα δυτικά προάστια, αλλά στο νησί που δήλωνε ως τόπο κατοικίας μέχρι το 2021.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αν ο «Μιχάλης» δεν εμφανιστεί στην ανακρίτρια την ερχόμενη Τρίτη, τότε θα εκδοθεί εις βάρος ένταλμα σύλληψης και θα αναζητηθεί από την Ελληνική Αστυνομία.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση