GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

3 ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ για παράνομη υλοτομία! ΤΣΕΚΟΥΡΙ κατά δασικών υπαλλήλων...

Κατά την διάρκεια υπηρεσιακής περιπολίας δασικών υπαλλήλων (Δασοφύλακας και Οδηγός) του Δασαρχείου Μεσολογγίου στα πλαίσια του προγράμματος ...


Κατά την διάρκεια υπηρεσιακής περιπολίας δασικών υπαλλήλων (Δασοφύλακας και Οδηγός) του Δασαρχείου Μεσολογγίου στα πλαίσια του προγράμματος Δασοπροστασίας την Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2022 συνελήφθησαν επ’ αυτοφώρω τρία άτομα να διενεργούν παράνομη υλοτομία σε δασική περιοχή της Τ.Κ. Ζευγορακίου.

Στο σημείο υπήρχαν δυο φορτηγάκια τύπου βαν, ένα τρακτέρ που χρησιμοποιούνταν για την μετατόπιση των κορμών, 2,50 χ.κ.μ. καυσόξυλα δρυός και ένα δέντρο δρυός δεμένο με συρματόσκοινο στο τρακτέρ.

Καθώς οι δασικοί υπάλληλοι πήγαιναν προς το κλειστό φορτηγάκι για να κάνουν έλεγχο δέχτηκαν επίθεση με τον ένα εκ των δραστών να εκτοξεύει τσεκούρι κατά των υπαλλήλων. Μετά από αυτό οι υπάλληλοι μετέβησαν στο Α.Τ. Γαβαλούς όπου υπέβαλαν μήνυση κατά του δράστη.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση