GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ για τον Ν. Κοκλώνη! ΜΕ 4.000 ΕΥΡΩ παίρνει κρατική επιδότηση ...10 εκατ. ευρώ

Αποκαλύψεις για την επιχειρηματική δραστηριότητα του Νίκου Κοκλώνη κάνει η ιστοσελίδα Euro2day. Ο Κοκλώνης έχει επανέλθει πολύ δυναμικά μετά...


Αποκαλύψεις για την επιχειρηματική δραστηριότητα του Νίκου Κοκλώνη κάνει η ιστοσελίδα Euro2day. Ο Κοκλώνης έχει επανέλθει πολύ δυναμικά μετά την χρεοκοπία της airfasttickets και την.. εξαφάνιση του για κάποιο διάστημα. Η ιστοσελίδα αποκαλύπτει ότι έχει και κρατική στήριξη καθώς καταβάλλοντας μόλις 4.000 ευρώ εντάχθηκε στον Αναπτυξιακό και θα λάβει περίπου 10 εκατ. ευρώ.

Το δημοσίευμα του Euro2day αναφέρει:
ΝΙΚΟΣ ΚΟΚΛΩΝΗΣ: Ο αμφιλεγόμενος επιχειρηματίας (και τηλεοπτικός παρουσιαστής), παρότι είχε αρκετές κακές στιγμές στο παρελθόν, ετοιμάζει νέα επένδυση στον χώρο της ψυχαγωγίας, με... κρατική στήριξη.
Και εξηγούμαστε. Η εταιρεία του Barkingwell Progress -ιδρύθηκε στις 23 Νοεμβρίου του 2021 με το κολοσσιαίο κεφάλαιο των 4.000 ευρώ και μοναδικό εταίρο τον ίδιο- έλαβε το «πράσινο φως» ένταξης στον Αναπτυξιακό για επενδυτικό σχέδιο, επιλέξιμου κόστους... 9,935 εκατ. ευρώ! Το σχέδιο αφορά στην ίδρυση μονάδας παραγωγής τηλεοπτικών προγραμμάτων, βίντεο και κινηματογραφικών ταινιών.
Και μια λεπτομέρεια, η πιστοποίηση της καταβολής του αρχικού εταιρικού κεφαλαίου της εταιρείας, δηλαδή οι 4.000 ευρώ, έγινε στις... 26 Οκτωβρίου.

Αυτά είναι!


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση