GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ για τα 737.000 ευρώ! «ΕΞΑΦΑΝΙΑΣΑΝ» την πρώην γραμματέα του Αδωνι από τη ΜΚΟ «Εξέλιξη»...

«Εξαφανίστηκε» το όνομα της πρώην γραμματέως του Άδωνι Γεωργιάδη Βασιλείας Κατραβά από το διοικητικό συμβούλιο και την ιστοσελίδα της ΜΚΟ Εξ...


«Εξαφανίστηκε» το όνομα της πρώην γραμματέως του Άδωνι Γεωργιάδη Βασιλείας Κατραβά από το διοικητικό συμβούλιο και την ιστοσελίδα της ΜΚΟ Εξέλιξη του Ντανιέλ Κολομπανί μετά τις αποκαλύψεις της εφημερίδας "δημοκρατία".

Η Βασιλεία Κατραβά ήταν συνεργάτιδα του Ντανιέλ Κολομπανί, επίσης πρώην στενού συνεργάτη του κ. Γεωργιάδη, του ανθρώπου που με μια εταιρεία «φάντασμα» πήρε επιδότηση από τον επενδυτικό νόμο ύψους 737.201,99 ευρώ. Η οργάνωσή του είχε πολυεπίπεδη δράση στον χώρο της νεολαίας και των ευάλωτων ομάδων (μεταναστών, προσφύγων)».

Η Κατραβά είχε τοποθετηθεί στο διοικητικό Συμβούλιο της περιόδου 2021-2022 με την ιδιότητα της γενικής γραμματέως της ΜΚΟ «Η Εξέλιξη» που έχει πρόεδρο τον Κολομπανί.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Βασιλεία Κατραβά απασχολείται στη Γενική Γραμματεία Έρευνας και Καινοτομίας καθώς είναι συνεργάτιδα του Γενικού Γραμματέα Έρευνας και Καινοτομίας. Μάλιστα η ίδια είχε βρεθεί στην ΔΕΘ με δαπάνη του υπουργείου Ανάπτυξης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση