GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΑΝ στα μάτια τους! Άντρας κυκλοφορούσε ΟΛΟΓΥΜΝΟΣ στην Κρήτη...

Μυστήριο με τον άνδρα «άγαλμα» στο κέντρο του Ηρακλείου Σε αναζήτηση της ταυτότητας του άνδρα που συνελήφθη να κυκλοφορεί ολόγυμνος, αλλά κ...




Μυστήριο με τον άνδρα «άγαλμα» στο κέντρο του Ηρακλείου

Σε αναζήτηση της ταυτότητας του άνδρα που συνελήφθη να κυκλοφορεί ολόγυμνος, αλλά καθ’ όλα αμέριμνος στα Λιοντάρια, βρίσκονται οι αστυνομικές Αρχές στο Ηράκλειο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, νωρίς το απόγευμα σήμερα ειδοποιήθηκε η Αστυνομία από διερχόμενους πολίτες και άμεσα έσπευσε στο σημείο και συνέλαβε τον άνδρα για την πλημμεληματικού χαρακτήρα κατηγορία της προσβολής της δημοσίας αιδού.

Σύμφωνα με έγκυρες πηγές, ο άνδρας φέρεται να είναι Ιρλανδικής καταγωγής και περίπου 30 ετών ωστόσο οι αστυνομικοί βρίσκονται στη διαδικασία εξακρίβωσης της ταυτότητας του περίεργου άνδρα καθώς δεν είχε μαζί του επίσημα έγγραφα που να βεβαιώνουν τα στοιχεία του, εφόσον ήταν γυμνός.

Παράλληλα εξετάζεται και το τί μέλλει γενέσθαι με τον άνθρωπο αυτό που έφερε αναστάτωση σε εργαζόμενους και περαστικούς στο κέντρο του Ηρακλείου.
 


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση