GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ! ΝΕΟΣ ΕΚΔΟΤΗΣ του «Βήματος» ο Πρετεντέρης...

Στην ανακοίνωση ότι από την 1 Δεκεμβρίου ο Γιάννης Πρετεντέρης τοποθετείται εκδότης της εφημερίδας «Το Βήμα» και ο Γιώργος Μαντέλας αναλαμβά...


Στην ανακοίνωση ότι από την 1 Δεκεμβρίου ο Γιάννης Πρετεντέρης τοποθετείται εκδότης της εφημερίδας «Το Βήμα» και ο Γιώργος Μαντέλας αναλαμβάνει καθήκοντα διευθυντή, προχώρησε η εφημερίδα.

Παράλληλα ο μέχρι πρότινος διευθυντής της εφημερίδας Αντώνης Καρακούσης αναλαμβάνει σύμβουλος έκδοσης παραμένοντας κύριος αρθρογράφος.

Η ίδια ανακοίνωση επισημαίνει ότι οι κ κ. Πρετεντέρης και Μαντέλας διατηρούν παράλληλα τις αρμοδιότητές τους στο MEGA και στην εφημερίδα «Τα Νέα».

Υπενθυμίζεται ότι τις προηγούμενες ημέρες δημοσιεύματα έκαναν λόγο για ανακατατάξεις στην εφημερίδα μετά από το αίτημα συνταξιοδότησης που υπέβαλε ο Αντ. Καρακούσης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Από 1η Δεκεμβρίου ο κ. I. Κ. Πρετεντέρης αναλαμβάνει Εκδότης και ο κ. Γ. Δ. Μαντέλας Διευθυντής του “Βήματος”.
Ο κ. Α. Καρακούσης, τον οποίο ευχαριστούμε για την συνεισφορά του στην εφημερίδα, αναλαμβάνει Σύμβουλος Έκδοσης και παραμένει κύριος αρθρογράφος της εφημερίδας.
Οι κ κ. Πρετεντέρης και Μαντέλας διατηρούν παράλληλα τις αρμοδιότητές τους στο MEGA και στα “Νέα”».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση