GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΜπάιντενΠινόκιο & "Ενδιάμεσες εκλογές" στις ΗΠΑ...

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας ΜπάιντενΠινόκιο και πως αναπτύσσεται η μύτη του...

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας

ΜπάιντενΠινόκιο και πως αναπτύσσεται η μύτη του...

Μπροστά στις "Ενδιάμεσες εκλογές" θα μπορούσε να λέει και λέει τα εξής:

✔️ «Θα είμαι ειλικρινής μαζί σας, όπως πάντα έχω υποσχεθεί»
✔️ «Όταν ήρθα στην εξουσία, δεν υπήρχε εμβόλιο και το πρόσφερα»
✔️ «Τήρησα την υπόσχεσή μου: Εάν εμβολιαστείτε δεν θα έχετε κορωνοϊό!»
✔️ «Ο πληθωρισμός είναι εισαγόμενος και θα είναι φευγαλέος, περιστασιακός»
✔️ «Η οικονομία μας είναι ανθηρή και πολύ δυνατή!»
✔️ «Δεν έχω ενθαρρύνει ποτέ τους μετανάστες να έρθουν στην Αμερική»
✔️ «Το σχέδιο της εκλογικής μου καμπάνιας θα κοστίσει μηδέν δολάρια»
✔️ «Δεν έχω μιλήσει ποτέ στον γιο μου για την επιχείρησή του στην Ουκρανία»
✔️ «Για τις υψηλές τιμές του φυσικού αερίου και πετρελαίου φταίει ο Πούτιν»
✔️ «Η βενζίνη ήταν 5 $ το γαλόνι όταν ανέλαβα, άρα δεν αυξήθηκε παρά τις προσπάθειες του Πούτιν»

"Ενδιάμεσες εκλογές" εκλογές στις ΗΠΑ (midterm election), σήμερα στις 8 Νοέμβρη και παρότι μιλάμε για ένα σύστημα που ουδεμία σχέση έχει με τις εκλογές που γνωρίζουμε στην Ελλάδα (για παράδειγμα, δεν υπάρχουν εκλογικοί κατάλογοι, αλλά επιθυμούν να ψηφίσουν και μάλιστα με με ποσό που καθορίζει η κάθε πολιτεία _ξεπερνάει τα 1.200 δολάρια), το ζήτημα έχει εξαφανιστεί από την "έγκυρη κι έγκριτη" αργυρώνητη δημοσιογραφική πορνεία.
Επιπροσθέτως
-πάντα για το λεγόμενο "εκλογικό σύστημα" και το μηχανισμό πρόωρης ψηφοφορίας-, όσοι έχουν εγγραφεί στους εκλογικούς καταλόγους, εδώ και πολλούς μήνες έχουν "ψηφίσει" μέσω των μηχανημάτων που βρίσκονται σε σουπερμάρκετ κι αλλού (σαν τα μηχανήματα ΑΤΜ αυτόματης ανάληψης ή πληρωμής λογαριασμών, από τον υπολογιστή στο σπίτι, μέσω ταχυδρομικής επιστολής, ή ακόμη κι από το κινητό τηλέφωνο), ήδη, πριν τη σημερινή λεγόμενη "ψηφοφορία", έχουν ψηφίσει περισσότεροι των 30 εκατομμυρίων πολιτών μέσω διαδικτύου, από το σπίτι...
Οι "ενδιάμεσες εκλογές" γίνονται κάθε τέσσερα χρόνια στη μέση της προεδρικής θητείας -στην περίπτωση αυτή δύο χρόνια μετά την εκλογή του Μπάιντεν- και οι Αμερικανοί πολίτες καλούνται να ανανεώσουν μεγάλο μέρος του Κογκρέσου, καθορίζοντας έτσι την τύχη της ατζέντας του Λευκού Οίκου για τα επόμενα δύο χρόνια πριν από τις νέες προεδρικές εκλογές. Με λίγα λόγια... αν κερδίσουν την πλειοψηφία οι Ρεπουμπλικάνοι του Τράμπ... τέλος η οικονομική και στρατιωτική υποστήριξη του κοκαϊνομανή κλόουν στο ΟυκροΝαζί καθεστώς, όπως δηλώνει ο "ακροδεξιός" Τραμπ, αλλά επιμένει ο "σοσιαλιστής" Μπάιντεν και λατρεμένος από την ευρωπαϊκή δεξιά και Νατοϊκή αριστερά, μαζί με τους βραβευμένους με Νόμπελ ειρήνης φονιάδες των λαών.
Ειδικότερα, ολόκληρη η Βουλή των Αντιπροσώπων (435 βουλευτές) και το ένα τρίτο της Γερουσίας (33 ή 34 γερουσιαστές από τους 100) ψηφίζονται στις λεγόμενες "Ενδιάμεσες εκλογές".

Σημειώναμε τον Γενάρη του 2021, μεταξύ άλλων, για τους φανατικούς ελληνόφωνους πολιτικούς υπαλλήλους των ΗΠΑ και τον αγώνα τους υπέρ του "δημοκρατικού" Μπάιντεν:

«Αν ο Τραμπ με το καπιταλιστικό μοντέλο του είναι κίνδυνος για τους Αμερικανούς, ο Μπάιντεν είναι απειλή για τον πλανήτη και τους λαούς.»

«Η ευρωπαϊκή δεξιά, η ευρωπαϊκή "αριστερά της εποχής μας", το εγχώριο ελληνόφωνο πολιτικό προσωπικό... ενώθηκαν κάτω από τη σημαία ενός μεγάλου παγκόσμιου κινήματος "Διεθνούς Αντιφασιστικής Αλληλεγγύης" υπέρ του Μπάιντεν.
Στην Ελλάδα το εγχώριο πολιτικό προσωπικό στρατεύτηκε ενεργά υπέρ της εκλογής του Μπάιντεν, γνωστού φονιά των λαών [προσωπικά ο ίδιος ο Μπάιντεν επιλήφθηκε των βομβαρδισμών σε Γιουγκοσλαβία, Ιράκ, Συρία, Λιβύη, Υεμένη, Σομαλία, αλλά κι ήταν ο οργανωτής του ναζιστικού πραξικοπήματος στην Ουκρανία], με εκατομμύρια δολοφονημένων αθώων πολιτών, γερόντων και παιδιών, τις συνέπειες των βομβαρδισμών με απεμπλουτισμένο ουράνιο θα βιώνουν για πάρα πολλά χρόνια οι λαοί με τερατογεννήσεις, κυρίως στο Ιράκ.

Πλειοδότησαν οι πολιτικοί μας, λες κι ήταν Αμερικανοί πολίτες, ή πολιτικοί καριέρας των "Δημοκρατικών" του Μπάιντεν, σε μια "εθνική" ενότητα χωρίς προηγούμενο... η Ντόρα Μητσοτάκη-Μπακογιάννη («Εύχομαι διακαώς να βγει ο Μπάιντεν...»), ο ΣΥΡΙΖΑ της "αριστεράς της εποχής μας" (Nίκη του Μπάιντεν θα αποτελέσει σημαντική εξέλιξη για τα κινήματα... και Τσίπρας: «η εκλογή του Τζο Μπάιντεν πρέπει και θα γίνει σεβαστή". "Οι εχθροί της δημοκρατίας θα νικηθούν»), ο Γ. Παπανδρέου («Ο Biden θα επαναφέρει την κανονικότητα»... και «Με τον Τζο Μπάιντεν και την Κάμαλα Χάρις στις ΗΠΑ επικράτησαν οι προοδευτικές και δημοκρατικές αξίες. Συγχαρητήρια! With Joe Biden and Kamala Harris in the US democratic and progressive values prevailed. Congratulations!»), η Γεννηματά («Είναι μια μέρα χαράς και ελπίδας για τις ΗΠΑ, την Ευρώπη και τον κόσμο. Η νίκη του Τζο Μπάιντεν είναι μια νίκη της προόδου...») και φυσικά με κάποιες παρατηρήσεις ο Βαρουφάκης («Ο Μπάιντεν νίκησε, ευτυχώς»)...»
Πως "αντιλαμβάνονται" οι "δημοκρατικοί" και πως θέλουν ν' αντιμετωπίσουν το αποτέλεσμα των σημερινών "ενδιάμεσων εκλογών", μας το επισημαίνει η η λεσβία* εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου:
 

«Στις σύγχρονες εκλογές, όλο και περισσότερα ψηφοδέλτια ψηφίζονται εκ των προτέρων και μάλιστα μέσω ταχυδρομείου. [...] Μπορεί για λίγες μέρες να μην γνωρίζουμε όλους τους νικητές των εκλογών. Χρειάζεται χρόνος για να μετρηθούν όλα τα νόμιμα ψηφοδέλτια με έναν κανονικό τρόπο, τακτοποιημένο. Να πώς πρέπει να λειτουργεί.»
Karine Jean-Pierre, η λεσβία εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου (Karine Jean-Pierre on her firsts: ‘I am a Black, gay, immigrant woman’)
 
Θα αποδεχθούν μια νέα εκλογική νοθεία οι Ρεπουμπλικάνοι του Τραμπ, σε μια Αμερική που ο λαός λιμοκτονεί και στις προεκλογικές συγκεντρώσεις των δημοκρατικών, οι ίδιοι οι οπαδοί του Μπάιντεν τον γιουχάρουν για την στήριξη των ΟυκροΝαζί; Μήπως κάτι τέτοιο θα έχει βίαιο κι εμφύλιο σπαραγμό για τον αμερικανικό λαό;

* Ο χαρακτηρισμός λεσβία είναι τίτλος τιμής για την πατρίδα των ατομικών ελευθεριών ΗΠΑ και την Ευρωπαϊκή Ένωση, αφού συμπεριλαμβάνεται στα 62 φύλα που αντικατάστησαν τις ανοησίες της Βιολογίας περί δύο φύλων κι έτσι ας μην εκληφθεί ως "ρατσιστική επίθεση και προσβολή, ομοφοβία", σύμφωνα με τον ευρωπαϊκό κι ελληνόφωνο "αντιρατσιστικό νόμο"...
 
«Οι πολιτικοί θα πρέπει να φοράνε μπλουζάκια με τον σπόνσορα τους,
για να γνωρίζουμε σε ποιον επιχειρηματία ανήκει ο καθένας
»
Ρόμπιν Ουίλιαμς
 
Επειδή η φίμωση κι η λογοκρισία από το 4ο Ράιχ είναι σκληρή κι αμείλικτη, θα εντείνεται καθημερινά... όσοι κι όσες θέλουν μπορούν ν' ακολουθούν...

Για να μην "χαθούμε" θα βρισκόμαστε στο Telegram: ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση