GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΜΕ ΑΔΕΙΑ ΓΡΑΦΕΙΑ! ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ η εταιρεία-φάντασμα που παίρνει το σπίτι της Ιωάννας Κολοβού...

«Lotus λέγεται η εταιρεία που έχει πάρει το σπίτι, είναι Airbnb», είχε πει στο Open η χαμηλοσυνταξιούχος δημοσιογράφος Ιωάννα Κολοβού, την ώ...


«Lotus λέγεται η εταιρεία που έχει πάρει το σπίτι, είναι Airbnb», είχε πει στο Open η χαμηλοσυνταξιούχος δημοσιογράφος Ιωάννα Κολοβού, την ώρα που γινόταν η διαδικασία της βίαιης έξωσης από την πρώτη και μοναδική της κατοικία στα Ιλίσια.

Πιο συγκεκριμένα, η εταιρεία που έχει αποκτήσει το ακίνητο ονομάζεται LOTUS 4A IKE και με βάση τα όσα έχει δηλώσει στα χαρτιά, έχει έδρα στη Νέα Φιλαδέλφεια, στην οδό Γρηγορίου Κυδωνίων 5. Αμ δε! Όπως διαπιστώθηκε, δεν υπάρχει κανένα γραφείο στη συγκεκριμένη διεύθυνση!

Άδεια κτήρια και ανύπαρκτα κουδούνια, όπως αποκάλυψε το ΠΑΜΕ, το οποίο χρειάστηκε να αλλάξει το σημείο της διαμαρτυρίας του για την έξωση.
«Επειδή εκτός από κοράκι η εταιρεία αυτή αποδείχτηκε και φάντασμα (δεν υπάρχει γραφείο) Η αυριανή κινητοποίηση θα γίνει στις 11πμ στη doValue (Κύπρου 27, Μοσχάτο) ΚΑΝΕΝΑ ΣΠΤΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ», αναφέρει σχετική ανακοίνωση.


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση