GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ουκρανία... Τι δεν καταλαβαίνουν (ή καταλαβαίνουν πολύ καλά)... εκεί στο Περισσό;

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας « ΝΑΤΟ και Ρωσία τη γη ξαναμοιράζουν, με των λαών το...

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας

«ΝΑΤΟ και Ρωσία τη γη ξαναμοιράζουν,
με των λαών το...

αίμα τα σύνορα χαράζουν»
Κομουνιστικό Κόμμα Ελλάδας, 17 Νοέμβρη 2022

Την "απάντηση" στη μοναχική πολιτική του ΚΚΕ, τη θέση της σύγκρουσης δύο ιμπεριαλισμών (Ρωσίας-ΗΠΑ), που είναι της μόδας στη Νατοϊκή ευρωπαϊκή αριστερά, δίνει ο Ντμίτρι Λουγκάρου.

Ο Ντμίτρι Λουγκάρου είναι 25 ετών, με σύζυγο και κόρη.
Είναι αναπληρωτής Γραμματέας του Κομμουνιστικού Κόμματος της Ουκρανίας στο Σεβτσένκο του Κιέβου, καθώς και μέλος της Κομσομόλ (Κομουνιστική Νεολαία) και της Αντιφασιστικής Λέγκας.
Μετά τη σύλληψη των αδελφών Κονονόβιτς, αναγκάστηκε να δραπετεύσει από την Ουκρανία με την οικογένειά του και βρήκε καταφύγιο στην Ιταλία, σε μια μυστική τοποθεσία.
Αυτή είναι η ιστορία του και η μαρτυρία του για τις διώξεις κομμουνιστών και αντιφασιστών στην Ουκρανία.


Στη συνέντευξή του σε μυστική τοποθεσία, για ν' αποφύγει τους φονιάδες του κοκαϊνομανή που τον έχουν επικυρήξει και διεξοδικά αναφέρεται στο ναζιστικό χαρακτήρα του καθεστώτος που εγκαθίδρυσαν με πραξικόπημα οι ΗΠΑ κι η ΕΕ, αλλά πως ανατρέπει το μύθο της "Φυγής ανθρώπων και κατοικίδιων από την Ουκρανία, λόγω της βάρβαρης εισβολής του Πούτιν. Βέβαια δεν μιλούν για τη φυγή των διωκόμενων αντιφασιστών, κομουνιστών που αναγκάστηκαν να δραπετεύσουν", όπως χαρακτηριστικά ξεκινάει η συνέντευξη.

Σε φυγή από το Καθεστώς του Κιέβου (In Fuga dal Regime di Kiev)

Αφιερωμένο στο πολιτικό σύστημα της αποικίας "Ελλάδα", χωρίς καμία εξαίρεση! Δεν μπορούν να εξαιρεθούν, ούτε αυτοί που δίπλα στον "Ρωσικό ιμπεριαλισμό" προσθέτουν τον αμερικάνικο και κραυγάζουν "αντιιμπεριαλιστικά συνθήματα": Ένοχοι Εθνοκάθαρσης & Γενοκτονίας!

Λευτεριά στους συντρόφους αδερφούς Κονονόβιτς!

Διεθνής έκκληση, στην οποία έχει προσχωρήσει το σύνολο των ευρωπαϊκών κομμάτων, που δεν έχουν περάσει στο "μέτωπο" της Νατοϊκής ευρωπαϊκής αριστεράς εναντίον του "Ρωσικού ιμπεριαλισμού"... Περισσότερα, εδώ: «Πού οφείλεται η μοναξιά του ΚΚΕ;»

Τι δεν καταλαβαίνουν (ή καταλαβαίνουν πολύ καλά)... εκεί στο Περισσό;


Επειδή η φίμωση κι η λογοκρισία από το 4ο Ράιχ είναι σκληρή κι αμείλικτη, θα εντείνεται καθημερινά... όσοι κι όσες θέλουν μπορούν ν' ακολουθούν...

Για να μην "χαθούμε" θα βρισκόμαστε στο Telegram: ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση