GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΤΟΥΣ ΠΡΟΛΑΒΕ! ΔΙΕΓΡΑΨΑΝ τον Γιώργο Καραμέρο...

Giannis Efstathiou   Και δεύτερη ηχηρή αποχώρηση από τους σημερινούς, λίγους εναπομείναντες, αφερέγγυους, απαξιωμένους και ψευδώνυμους, &quo...


Giannis Efstathiou 
Και δεύτερη ηχηρή αποχώρηση από τους σημερινούς, λίγους εναπομείναντες, αφερέγγυους, απαξιωμένους και ψευδώνυμους, "Οικολόγους Πράσινους". Μετά από την περιφερειακή σύμβουλο και πρώην μέλος και συντονίστρια της Πολιτικής τους Γραμματείας Δήμητρα Λυμπεροπούλου (ήταν και πρώτη επιλαχούσα βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στην Κορινθία το 2015) που μετακινήθηκε στο ΠΑΣΟΚ, όπου τοποθετήθηκε αναπληρωτής γραμματέας του Τομέα Περιβάλλοντος, ήρθε η σειρά του αγαπημένου φίλου και εξαιρετικού συναδέλφου Γιώργου Καραμέρου.

Ο Γιώργος που είχε θητεύσει ως αντιπεριφερειάρχης Βορείων Προαστίων επί Δούρου, ενώ το 2019 είχε εκλεγεί δημοτικός σύμβουλος Αμαρουσίου ως επικεφαλής παράταξης, την οποία στήριξε κι ο ΣΥΡΙΖΑ, ήταν ως χθες μέλος του Πανελλαδικού Συμβουλίου των ψευτο-"ΟΠ". Είχα αποκαλύψει πως ο ΣΥΡΙΖΑ του πρότεινε να είναι υποψήφιός του στην Ανατολική Αττική κι είχε αποδεχθεί την πρόταση, ενώ ακολούθησαν σχετικά δημοσιεύματα σε sites. Κάποιοι λοιπόν -όπως επίσης σας είχα ενημερώσει προ ημερών- έθεσαν ζήτημα να καθαιρεθεί από μέλος του Π.Σ. των σημερινών ψευδεπίγραφων "Οικολόγων Πράσινων". Ετσι χθες Κυριακή, επιβεβαιώνοντας πλήρως τις πληροφορίες μου, προγραμματίστηκε έκτακτη συνεδρίαση του Π.Σ. για να αποφασίσει την καθαίρεση του Γιώργου Καραμέρου.
Ομως ο Γιώργος τους πρόλαβε και δήλωσε γραπτώς ότι αποχωρεί από τους ψευτο-"ΟΠ"! Προσωπικά καλώ αυτούς που έθεσαν ζήτημα καθαίρεσής του να είναι πιο ψύχραιμοι. Θυμάμαι τι του είχαν καταλογίσει αρκετοί στους τότε ενιαίους ΟΠ, όταν ανακοίνωσε πως στις περιφερειακές εκλογές του 2014 θα ήταν υποψήφιος με την κυρία Δούρου... Λίγους μήνες μετά αποφάσισαν , κατά πλειοψηφία, να ενσωματωθούν στο ΣΥΡΙΖΑ κι έτσι 1-2 χρόνια μετά, ίσως και λιγότερο, αρκετοί από αυτούς απευθύνονταν στο Γιώργο και τον παρακαλούσαν για να τους κάνει κονέ με τα κορυφαία στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, ακόμη και με τον κύριο Τσίπρα!! Ας προσέχουν λοιπόν, μήπως επαναληφθεί ξανά η ίδια ιστορία... Καλού-κακού, ο τελευταίος ας κλείσει την πόρτα!! 

Ιδού ολόκληρη η επιστολή αποχώρησης του Γιώργου Καραμέρου από τους ψευτο-"Οικολόγους Πράσινους":
"Αποχωρώ μετά από 14 χρόνια οικοσυντροφικής πορείας, στους Οικολόγους Πράσινους.
Η εσωτερική πόλωση των βεβαιοτήτων, αναντίστοιχη της δυναμικής και του αποτυπώματός του πολιτικού φορέα στην ελληνική κοινωνία, προκαλεί έναν διαρκή αλληλοσπαραγμό, στον οποίο απέφυγα όλα αυτά τα χρόνια να συμμετάσχω και δεν θα το κάνω τώρα με ανοίκειες για τις ιδέες μας συμπεριφορές.
Η υπέρβαση της εσωτερικής κρίσης, η συσπείρωση και η ανασυγκρότηση του κόμματος είναι αδύνατη σε αυτή τη φάση. Μπροστά μας όμως, έχουμε μάχες όπου ουδεμία/ουδεις περισσεύει. Οικολόγος, αριστερός, κεντρώος, προοδευτικός άνθρωπος.
Με απέραντη αγάπη και συντροφικότητα για την τιμή που μου κάνατε όλα αυτά τα χρόνια να συμπορευτούμε, επιλέγω να αποχωρήσω από μέλος του πανελλαδικού συμβουλίου και του κόμματος και να συνεχίσω να δίνω τον αγώνα δημόσια και δυνατά χωρίς απόδοση λογαριασμών.
Η τελευταία μου πολιτική πράξη, ως μέλος αυτού του κόμματος, είναι η έκκληση προς όλες και όλους να υπερασπιστούν την πολιτική Οικολογία με εξωστρέφεια, αποτελεσματικότητα, εδώ ή σε κάθε πρόσφορο και γόνιμο έδαφος που μπορούν οι ιδέες μας να ανθίσουν και να καρποφορήσουν.
Θα ξαναβεθούμε στα πράσινα στενά και ανηφορικά μονοπάτια των κοινών μας αγώνων.
Οικοσυντροφικά
Γιώργος Καραμέρος
....πατώ αριστερό κλικ με πραγματική συγκίνηση"

1 σχόλιο

  1. Ο Μαστορακης οπαδος της σαπουνοπερας και των φρου φρου και αρωματα με την στηριξη του στον Παπακαλιατη τον υποβαθμιζει ,καλον θα ειναι αυτος, να τον αποκηρυξει διοτι θα του κανει ζημια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση