GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΠΟΙΕΣ ΩΡΕΣ! Ανοιχτά τα εμπορικά καταστήματα σήμερα Κυριακή...

Ανοιχτά θα είναι σήμερα  Κυριακή 27 Νοεμβρίου τα εμπορικά καταστήματα σε όλη την επικράτεια, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του Συνδέσμου Επ...



Ανοιχτά θα είναι σήμερα  Κυριακή 27 Νοεμβρίου τα εμπορικά καταστήματα σε όλη την επικράτεια, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Λιανικής Πωλήσεως Ελλάδος (ΣΕΛΠΕ).

Το ωράριο λειτουργίας του θα είναι από τις 11:00 έως τις 20:00 το βράδυ.

«Πληροφορούμε, επίσης, το καταναλωτικό κοινό ότι οι εταιρίες – μέλη μας έχουν λάβει όλα τα αναγκαία μέτρα για την τήρηση των υγειονομικών κανόνων», σημειώνεται στην ανακοίνωση του ΣΕΛΠΕ.

Παράλληλα, δεν υπάρχει ενιαία απόφαση για τα σούπερ μάρκετ, με κάποιες από τις αλυσίδες να επιλέγουν να ανοίξουν κάποια καταστήματα σε συγκεκριμένες περιοχές.

Έρχεται και η Cyber Monday
Επίσης, τη Δευτέρα 28/11/2022 είναι η λεγόμενη «Cyber Monday» με τις λιανεμπορικές επιχειρήσεις να κάνουν μεγάλες προσφορές σε ποικιλία προϊόντων, με την αρτιότερη δυνατή εξυπηρέτηση και σεβασμό στο καταναλωτικό κοινό.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση