GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

14 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ! ΔΡΑΚΟΝΤΕΙΑ μέτρα ασφαλείας για τη επέτειο της δολοφονίας Γρηγορόπουλου...

Πέρασαν 14 χρόνια από τη δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου στα Εξάρχεια Υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας θα πραγματοποιηθούν στο κέντρο ...




Πέρασαν 14 χρόνια από τη δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου στα Εξάρχεια


Υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας θα πραγματοποιηθούν στο κέντρο της Αθήνας οι δύο καθιερωμένες πορείες για τη μνήμη του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου που δολοφονήθηκε από το όπλο του ειδικού φρουρού Επαμεινώνδα Κορκονέα στα Εξάρχεια πριν από 14 χρόνια.

Η πρώτη συγκέντρωση όπως κάθε χρόνο έχει προγραμματιστεί για τις 12 το μεσημέρι στα Προπύλαια από μαθητές, φοιτητές και άλλες συλλογικότητες από την εκπαιδευτική κοινότητα.

Θα ακολουθήσει το απόγευμα στις 18.00 επίσης στα Προπύλαια, συγκέντρωση με καλέσματα από κόμματα της Αριστεράς και συλλογικότητες από τον αντιεξουσιαστικό χώρο.

Στις 21.00 υπάρχει και το καθιερωμένο κάλεσμα στο σημείο δολοφονίας του 15χρονου τότε μαθητή, στη διασταύρωση των οδών Μεσολογγίου και Τζαβέλλα στα Εξάρχεια.
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

Λόγω των συγκεντρώσεων θα τεθούν σε εφαρμογή κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο της Αθήνας με διακοπεί της κίνησης των οχημάτων σε όλους τους δρόμους περιμετρικά της πλατείας Ομονοίας και της πλατείας Συντάγματος.

Επίσης θα υπάρξουν τροποποιήσεις στα δρομολόγια των μέσων μαζικής μεταφορές στις γραμμές που διέρχονται από το κέντρο της Αθήνας ενώ όπως ανακοινώθηκε από τις 9 το πρωί θα είναι κλειστός ο σταθμός του μετρό στο Πανεπιστήμιο. Οι συρμοί θα διέρχονται από τον σταθμό χωρίς να πραγματοποιούν στάση.
Η ανακοίνωση της Αστυνομίας για τις πορείες αναφέρει τα εξής:

Λόγω των συγκεντρώσεων-πορειών που έχουν εξαγγελθεί για αύριο Τρίτη (06-12-2022), θα πραγματοποιηθούν κατά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε διάφορους οδικούς άξονες του Κέντρου της Αθήνας.

Οι παραπάνω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα πραγματοποιούνται σταδιακά και ανάλογα με τις παρουσιαζόμενες κυκλοφοριακές συνθήκες.

Από τη Διεύθυνση Τροχαίας Αττικής σχεδιάστηκαν και θα ληφθούν μέτρα διευκόλυνσης της κυκλοφορίας στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου της Αθήνας. Για αυτό το λόγο παρακαλούνται οι οδηγοί να αποφύγουν την κίνηση και στάθμευση των οχημάτων τους στην ευρύτερη περιοχή των χώρων των εκδηλώσεων, τόσο για την εξυπηρέτησή τους όσο και για τη αποφυγή πρόσθετων κυκλοφοριακών προβλημάτων.


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση